Greita paieška
Receptai
Draugai

Krienų padažas

Krienų padažas
Rekomenduojame:
Įvertino 1 lankytojas

Kategorijos: Padažai, marinatai
Paruošimo laikas:
Porcijų skaičius: Perskaičiuoti
Padažui:
  • Grietinė , 0,5 stiklinės
  • Citrinos sultys , 0,3 valgomojo šaukšto
  • Čili milteliai , 1 žiupsnelis
  • Svogūnų laiškai , 2 arbatiniai šaukšteliai
  • Krienai , 2 valgomieji šaukštai
Gaminimo instrukcija:
  1. Pasiruoškite indelį padažui. Į jį sudėkite grietinę (40 % riebumo), pašlakstykite šviežiomis citrinos sultimis.

  2. Įdėkite smulkinto svogūno laiško, pabarstykite čili miltelių ir įdėkite 2 šaukštus stiprių krienų.

  3. Viską išmaišykite ir palikite šaldytuve 2 valandoms.

  4. Padažas tinka prie mėsos ir daržovių patiekalų. Skanaus! :)

Komentarai0

Panašūs receptai

 Daugiau receptų
Ar žinote, kad...

Mėsos, paukštienos ir žuvies sultinys bus skaidrus, o mėsa minkšta, jei virsite ant silpnos ugnies.

Rodyti kitą patarimą
Reklama
Dienos populiariausi
Česnakinis padažas kebabams Purūs keksiukai Šventiška žąsies krūtinelė Sūrio padažas makaronams Nugarinės šašlykas Kepta žuvis marinate
Reklama
Prisijunk prie mūsų!