Greita paieška
Receptai
Draugai

Krienų padažas

Krienų padažas
Rekomenduojame:
Įvertino 1 lankytojas

Kategorijos: Padažai, marinatai
Paruošimo laikas:
Porcijų skaičius: Perskaičiuoti
Padažui:
  • Grietinė , 0,5 stiklinės
  • Citrinos sultys , 0,3 valgomojo šaukšto
  • Čili milteliai , 1 žiupsnelis
  • Svogūnų laiškai , 2 arbatiniai šaukšteliai
  • Krienai , 2 valgomieji šaukštai
Gaminimo instrukcija:
  1. Pasiruoškite indelį padažui. Į jį sudėkite grietinę (40 % riebumo), pašlakstykite šviežiomis citrinos sultimis.

  2. Įdėkite smulkinto svogūno laiško, pabarstykite čili miltelių ir įdėkite 2 šaukštus stiprių krienų.

  3. Viską išmaišykite ir palikite šaldytuve 2 valandoms.

  4. Padažas tinka prie mėsos ir daržovių patiekalų. Skanaus! :)

Komentarai0

Panašūs receptai

 Daugiau receptų
Ar žinote, kad...

Žali pomidorai greičiau prinoks, jei juos sudėsite į dėžę kartu su prinokusiu obuoliu ir uždengsite.

Rodyti kitą patarimą
Reklama
Dienos populiariausi
Keksiukai su spanguolėmis Dešrelės su bulvėmis Cukinija žiemai "Donecko" Pica su rūkyta šonine ir sūriu Kugelis su cukinija Vengrijos agurkai
Reklama
Prisijunk prie mūsų!