Greita paieška
Receptai
Draugai

Krienų padažas

Krienų padažas
Rekomenduojame:
Įvertino 1 lankytojas

Kategorijos: Padažai, marinatai
Paruošimo laikas:
Porcijų skaičius: Perskaičiuoti
Padažui:
  • Grietinė , 0,5 stiklinės
  • Citrinos sultys , 0,3 valgomojo šaukšto
  • Čili milteliai , 1 žiupsnelis
  • Svogūnų laiškai , 2 arbatiniai šaukšteliai
  • Krienai , 2 valgomieji šaukštai
Gaminimo instrukcija:
  1. Pasiruoškite indelį padažui. Į jį sudėkite grietinę (40 % riebumo), pašlakstykite šviežiomis citrinos sultimis.

  2. Įdėkite smulkinto svogūno laiško, pabarstykite čili miltelių ir įdėkite 2 šaukštus stiprių krienų.

  3. Viską išmaišykite ir palikite šaldytuve 2 valandoms.

  4. Padažas tinka prie mėsos ir daržovių patiekalų. Skanaus! :)

Komentarai0

Panašūs receptai

 Daugiau receptų
Ar žinote, kad...

Bulvės su lupenomis tolygiau išvirs, jei jas virsite ant silpnos ugnies, nes verdant ant stiprios ugnies viršus greičiau išverda ir sutrūkinėja, o vidus lieka žalias.

Rodyti kitą patarimą
Reklama
Dienos populiariausi
Purūs keksiukai Želė tortas „Vasarėlė“ Kepta žuvis marinate Žuvies vyniotinis Įdaryti makaronų vamzdeliai Marinuota strimele
Reklama
Prisijunk prie mūsų!