Greita paieška
Receptai
Draugai

Krūtinėlė troškinta aluje

Krūtinėlė troškinta aluje
Rekomenduojame:
Įvertino 7 lankytojai 2

Paruošimo laikas:
Porcijų skaičius: Perskaičiuoti
Ingredientai:
  • Vištienos krūtinėlės filė , 1 kilogramas
  • Aliejus , 1 valgomasis šaukštas
  • Sviestas , 100 gramų
  • Druska , 1 žiupsnelis
  • Alus , 2 stiklinės
  • Miltai , 2 valgomieji šaukštai
  • Svogūnai , 1 vienetas
  • Grietinė , 225 gramai
  • Čiobreliai , 0,5 arbatinio šaukštelio
  • Sultinio kubelis , 1 vienetas
Gaminimo instrukcija:
  1. Krutinėlę supjaustyti kaip šašlyką, apibarstyti druska, pipirais ir miltais, apkepinti ant aliejaus, kad paraustų iš abiejų pusių.

  2. Pasiruošiame vištienos sultinį iš kubelio ir 150 g vandens užverdame.

  3. Į puodą pilame paruoštą sultinį, silpną alų, kepintus svogūnus, sviestą, čiobrelių (ar baziliko), sudedame apkeptą krutinėlę.

  4. Troškiname 15 - 20 min truputį pradaryti puodą, kai liks pusė troškinimo laiko( kad išgaruotų alus), galiausiai įdėti grietinę, maišant laukti, kol užvirs, pavirti 3 - 5 min. Prie troškinio tinka ryžiai. Skanaus.

Komentarai2
alora

rytoj!

Aušra Matulytė

Laaaaabai skanu!..Vietoje grietinės 225 g :D dedu natūralų pomidorų padažą...ir dar morkyčių kepintų :)...

Panašūs receptai

 Daugiau receptų
Ar žinote, kad...

Svogūnas nebus toks aštrus, jei jį kelis kartus perplausite ir palaikysite ties šalto vandens čiurkšle.

Rodyti kitą patarimą
Reklama
Dienos populiariausi
Vištienos širdelių guliašas Dešrelės su bulvėmis Purūs keksiukai Zrazai su trimis įdarais Kepta žuvis marinate Šaltiena greitpuodyje
Reklama
Prisijunk prie mūsų!