Greita paieška
Receptai
Draugai

Kūčių silkė

Kūčių silkė
Rekomenduojame:
Įvertino 3 lankytojai

Kategorijos: Žuvis, Karšti patiekalai
Paruošimo laikas:
Porcijų skaičius: Perskaičiuoti
Ingredientai:
  • Aliejus
  • Petražolės
  • Lauro lapai
  • Pipirai
Reikės:
  • Virti burokėliai , 3 vienetai
  • Silkės , 2 vienetai
  • Džiovinti grybai , 100 gramų
  • Pupelės , 100 gramų
  • Svogūnai , 1 vienetas
Gaminimo instrukcija:
  1. Virtus burokėlius sutarkuoti stambia tarka, sudėti stambiai pjaustyta silke, apvirtas pupeles ir išmirkytus džiovintus grybus. Tada sudėti lauro lapelius, pipirus.

  2. Keptuvėje apkepinti svogūnus su aliejumi ir sudėti į dubenį su pagrindiniais ingredentais.

  3. Viską išmaišyti ir sudėti į dubenį, kuriame kepsite orkaitėje. Petražoles geriau naudoti šviežias, užbarstyti ant patiekalo 10 min. prieš baigiant kepti.

  4. Kepama orkaitėje 200 laipsnių temperatūroje apie pusvalandį.

Receptą atsiuntė Kamilė
Komentarai0

Panašūs receptai

 Daugiau receptų
Ar žinote, kad...

Sutaupysite ne tik daug vandens, bet ir savo brangaus laiko, jei nešvarius indus merksite į kriauklę su vandeniu ir keliais lašais indų ploviklio. Taip neleisite nešvarumams pridžiūti, o riebalai nusivalys daug greičiau.

Rodyti kitą patarimą
Reklama
Dienos populiariausi
Sūrio padažas makaronams Tiršta vištienos ir pievagrybių sriuba Grybų padažas Tarkuotų bulvių virtinukai Varškės pyragas su pudingu Virtos “gėlytės”
Reklama
Prisijunk prie mūsų!