Greita paieška
Receptai
Draugai

Kūčių silkė

Kūčių silkė
Rekomenduojame:
Įvertino 3 lankytojai

Kategorijos: Žuvis, Karšti patiekalai
Paruošimo laikas:
Porcijų skaičius: Perskaičiuoti
Ingredientai:
  • Aliejus
  • Petražolės
  • Lauro lapai
  • Pipirai
Reikės:
  • Virti burokėliai , 3 vienetai
  • Silkės , 2 vienetai
  • Džiovinti grybai , 100 gramų
  • Pupelės , 100 gramų
  • Svogūnai , 1 vienetas
Gaminimo instrukcija:
  1. Virtus burokėlius sutarkuoti stambia tarka, sudėti stambiai pjaustyta silke, apvirtas pupeles ir išmirkytus džiovintus grybus. Tada sudėti lauro lapelius, pipirus.

  2. Keptuvėje apkepinti svogūnus su aliejumi ir sudėti į dubenį su pagrindiniais ingredentais.

  3. Viską išmaišyti ir sudėti į dubenį, kuriame kepsite orkaitėje. Petražoles geriau naudoti šviežias, užbarstyti ant patiekalo 10 min. prieš baigiant kepti.

  4. Kepama orkaitėje 200 laipsnių temperatūroje apie pusvalandį.

Receptą atsiuntė Kamilė
Komentarai0

Panašūs receptai

 Daugiau receptų
Ar žinote, kad...

Mišrainei bulves virkite įpylę šiek tiek acto - jos nepatamsės.

Rodyti kitą patarimą
Reklama
Dienos populiariausi
Mieliniai čeburėkai Želė tortas „Vasarėlė“ Burokėlių salotos Grybų padažas Virtų bulvių cepelinai su mėsa Sūrio padažas makaronams
Reklama
Prisijunk prie mūsų!