Greita paieška
Receptai
Draugai

Kukuliai su padažu

Kukuliai su padažu
Rekomenduojame:
Įvertino 3 lankytojai

Kategorijos: Karšti patiekalai
Paruošimo laikas:
Porcijų skaičius: Perskaičiuoti
Ingredientai:
  • Mėsa, malta (kiauliena - jautiena) , 500 gramų
  • Ryžiai, virti , 150 gramų
  • Pomidorų padažas , 4 valgomieji šaukštai
  • Grietinė , 2 valgomieji šaukštai
  • Miltai , 2 valgomieji šaukštai
  • Bazilikai, kapoti , 1 valgomasis šaukštas
  • Vanduo, karštas , 200 mililitrų
  • Druska
  • Pipirai
Gaminimo instrukcija:
  1. Faršą sumaišyti su ryžiais, druska bei pipirais. Suformuoti kukulius. Dėti į sviestu išteptą formą. Padaryti padažą: Į puodą pilam aliejaus (apie 3 valg. šaukštelius).

  2. Į įkaitintą aliejų berėmė miltus ir apkepiname (nuolat maišydami, kad nesusidaryti kamuoliukai). Po to pridėdam pomidorų tyrę. Pilam, dalimis, karšta vandenį. Maišome ir laukiame, kol padažas sutiršties. Nuimam nuo ugnies ir pridedam grietinės, baziliko. Gerai išmaišome. Padažų apipilti kiekviena kukulį, o likusį padažą suskirstyti tarp kukulių.

  3. Kepame orkaitėje, įkaitintoje iki 200 °C temp. 10 minučių. Po to sumažiname iki 180°C temp. ir kepame dar 20 minučių.

    Skanaus.

Receptą atsiuntė Kristina
Komentarai0

Panašūs receptai

 Daugiau receptų
Ar žinote, kad...

Verdami burokėliai nepraras raudonumo, jei į verdantį vandenį įpilsite truputį acto arba įbersite truputi citrinos rūgšties.

Rodyti kitą patarimą
Reklama
Dienos populiariausi
Dancing bubbles Burokėlių salotos Keptas kiaušinis duonoje "jaučio akis" Mielinė plonapadės picos tešla Marinuota strimele Svogūnų pyragas (Onion cake)
Reklama
Prisijunk prie mūsų!