Greita paieška
Receptai
Draugai

Kuršėnų vyniotinis

Kuršėnų vyniotinis
Kuršėnų vyniotinis
Rekomenduojame:
Įvertino 3 lankytojai

Kategorijos: Pyragai, Kepiniai
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.
Porcijų skaičius: Perskaičiuoti
Ingredientai:
  • Sviestas , 200 gramų
  • Citrinų sultys
  • Kiaušiniai , 4 vienetai
  • Kondensuotas pienas , 1 vienetas
  • Miltai , 4 valgomieji šaukštai
  • Cukrus , 4 valgomieji šaukštai
  • Varškė , 100 gramų
Gaminimo instrukcija:
  1. Trynius išplakti su cukrumi, sudėti miltus. Atskirai iki standžių putų išplakti baltymus ir sudėti į gautą masę. Atsargiai viską išmaišyti.

  2. Skardą patepti sviestu, sukrėsti tešlą ir išlyginti. Kepti 10 - 15 min. 200°C temp. karščio orkaitėje. Ištraukus, išversti ant cukraus pudra pabarstyto rankšluosčio ir suvynioti į volelį. Palaukti kol atvės.

  3. Minkštą sviestą išsukti iki purumo ir palaipsniui supilti kondensuotą pieną. Varškę pertrinti per smulkų sietelį ir sudėti į sviesto masę. Pagal skonį įdėti citrinos sulčių. Viską labai gerai išplakti.

  4. Kremu sutepti išvyniotą biskvitą. Tada vėl suvynioti ir bent 2 val. įdėti į šaldytuvą, kad sustingtų.

    Skanaus.

Receptą atsiuntė Ramunė
Komentarai0

Panašūs receptai

 Daugiau receptų
Ar žinote, kad...

Į paruoštas salotas pirmiau dėkite druską, pipirus ir actą, o tik po pilkite aliejų.

Rodyti kitą patarimą
Reklama
Dienos populiariausi
Burokėlių salotos Makaronai su pomidorais ir sūriu Ispaniškos pomidorų salotos Sūrio lazdelės Sūrio padažas makaronams Pomidoru ir kiaušiniu salotos
Reklama
Prisijunk prie mūsų!