Greita paieška
Receptai
Draugai

Kuršėnų vyniotinis

Kuršėnų vyniotinis
Kuršėnų vyniotinis
Rekomenduojame:
Įvertino 3 lankytojai

Kategorijos: Pyragai, Kepiniai
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.
Porcijų skaičius: Perskaičiuoti
Ingredientai:
  • Sviestas , 200 gramų
  • Citrinų sultys
  • Kiaušiniai , 4 vienetai
  • Kondensuotas pienas , 1 vienetas
  • Miltai , 4 valgomieji šaukštai
  • Cukrus , 4 valgomieji šaukštai
  • Varškė , 100 gramų
Gaminimo instrukcija:
  1. Trynius išplakti su cukrumi, sudėti miltus. Atskirai iki standžių putų išplakti baltymus ir sudėti į gautą masę. Atsargiai viską išmaišyti.

  2. Skardą patepti sviestu, sukrėsti tešlą ir išlyginti. Kepti 10 - 15 min. 200°C temp. karščio orkaitėje. Ištraukus, išversti ant cukraus pudra pabarstyto rankšluosčio ir suvynioti į volelį. Palaukti kol atvės.

  3. Minkštą sviestą išsukti iki purumo ir palaipsniui supilti kondensuotą pieną. Varškę pertrinti per smulkų sietelį ir sudėti į sviesto masę. Pagal skonį įdėti citrinos sulčių. Viską labai gerai išplakti.

  4. Kremu sutepti išvyniotą biskvitą. Tada vėl suvynioti ir bent 2 val. įdėti į šaldytuvą, kad sustingtų.

    Skanaus.

Receptą atsiuntė Ramunė
Komentarai0

Panašūs receptai

 Daugiau receptų
Ar žinote, kad...

Verdant bulves su lupena jos nesusproginėtų, į vandenį reikia įlašinti acto.

Rodyti kitą patarimą
Reklama
Dienos populiariausi
Virtų bulvių cepelinai su mėsa Purūs keksiukai Želė tortas „Vasarėlė“ Skanūs šašlykai su apelsinų sultimis Nugarinės šašlykas Bacardi Mojito [mochito] kokteilis
Reklama
Prisijunk prie mūsų!