Greita paieška
Receptai
Draugai

Labai paprasti koldūnai

Labai paprasti koldūnai
Rekomenduojame:
Įvertino 4 lankytojai

Paruošimo laikas:
Porcijų skaičius: Perskaičiuoti
Ingredientai:
  • Miltai , 800 gramų
  • Vanduo , 300 mililitrų
  • Druska , 1 žiupsnelis
  • Vištiena (file) , 1 kilogramas
  • Prieskoniai , 1 žiupsnelis
  • Svogūnai , 1 vienetas
Gaminimo instrukcija:
  1. Tešlai: į miltus supilti drungną vandenį ir suberti druską.
    Pradėjus minkyti, reikia stebėti tešlos konsistenciją ir, esant poreikiui, papildyti vandens ar miltų. Tešla turi nelipti prie rankų, būti lengvai kočiojama.

  2. Įdarui vištieną sumalti, sumaišyti su smulkintu svogūnu ir prieskoniais.

  3. Koldūnus lipdyti specialiu įrankiu, arba, jei tokio neturite, reikėtų atgnybti tešlos gabalėlį, jį gana plonai iškočioti, stikline išpjauti apskritimus, į juos dėti maltos vištienos ir užspausti kraštus.

  4. Taip paruoštus koldūnus galima užšaldyti.

    Koldūnai išverda per maždaug 5 minutes.

Receptą atsiuntė Valerija
Komentarai0

Panašūs receptai

 Daugiau receptų
Ar žinote, kad...

Kepenys iškeps tolygiai, jei jas kepsite tik gerai atšildę, nes tik ką ištrauktos iš šaldytuvo jos keps netolygiai.

Rodyti kitą patarimą
Reklama
Dienos populiariausi
Virtų bulvių cepelinai su mėsa Sūrio padažas makaronams Dešrelės su bulvėmis Virtos “gėlytės” Naminė pica Žemaičių blynai su faršu
Reklama
Prisijunk prie mūsų!