Greita paieška
Receptai
Draugai

Lašiša kinietiškai

Lašiša kinietiškai
Rekomenduojame:
Įvertino 2 lankytojai 1

Kategorijos: Žuvis, Karšti patiekalai
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.
Porcijų skaičius: Perskaičiuoti
Marinatui:
  • Sojų padažas , 1 litras
  • Ananasų sultys , 125 mililitrai
  • Baltas vynas , 25 mililitrai
  • Cukrus , 1 valgomasis šaukštas
  • Druska , 1 arbatinis šaukštelis
  • Juodieji pipirai , 1 žiupsnelis
Papuošimui:
  • Sezamas, sėklos , 1 sauja
Reikės:
  • Lašišos filė , 600 gramų
Gaminimo instrukcija:
  1. Lašišos filė supjaustome stambiais kubeliais.

  2. Lašišą pamarinuojame. Marinatui reikės sojų padažo, ananasų sulčių, baltojo vyno, cukraus, druskos ir juodųjų pipirų. Viską gerai sumaišome ir gautu marinatu apipilame supjaustytą lašišos filė.

  3. Lašišą marinate palaikyti reikia apie 30-40 minučių.

  4. Išmarinuotą lašišos filė dedame į kepimo indą ir kepame 180 laipsnių orkaitėje apie 45 minutes.

  5. Iškeptus lašišos filė gabalėlius pabarstome sezamo sėklomis. Patiekti žuvį galima su troškintomis daržovėmis.
    Gero apetito!

Receptą atsiuntė Luknė
Komentarai1
lasisa

po 45 minuciu lasisa bus perkepusi ir sausa, vientisam 600 gramu lasisos file gabalui uztenka 15-17min pilnai iskepti-zuvis isliks sultinga, aromatinga ir su maistinem medziagom

Panašūs receptai

 Daugiau receptų
Ar žinote, kad...

Rūgštys lėtina daržovių virimą. Todėl actą, citrinos rūgštį, pomidorų padažą ir šviežius pomidorus dėkit į puodą, tik baigiant virti daržovėms.

Rodyti kitą patarimą
Reklama
Dienos populiariausi
Šaltiena greitpuodyje Grybų padažas Dešrelės su bulvėmis Krevetės grietinėlės padaže Raugintų kopūstų sriuba Silkė su cinamonu
Reklama
Prisijunk prie mūsų!