Greita paieška
Receptai
Draugai

Lašiša lavaše

Lašiša lavaše
Rekomenduojame:
Įvertino 3 lankytojai

Paruošimo laikas:
Porcijų skaičius: Perskaičiuoti
Įdarui:
  • Grietinėlė, 35 % riebumo , 150 mililitrų
  • Lašiša , 150 gramų
  • Žalumynai , 1 sauja
Reikės:
  • Lavašas , 1 vienetas
Gaminimo instrukcija:
  1. Sūdytą lašišą supjaustome mažais gabalėliais.

  2. Ištiestą lavašą ištepame grietinėle, suberiame lašišos gabalėlius, pabarstome žalumynais ir susukame.

  3. Supjaustome į 4 cm griežinėlius.
    Gautą lašišos lavašą galima atšaldyti šaldytuve. Lengviau pjaustysis.
    Skanaus.

Receptą atsiuntė Reda
Komentarai0

Panašūs receptai

 Daugiau receptų
Ar žinote, kad...

Jei norite ilgiau išlaikyti salotų lapus šviežius, nuplaukite juos ir, suvynioję į servetėlę, sudėkite į polietileninį maišelį.

Rodyti kitą patarimą
Reklama
Dienos populiariausi
Gardus troškinys su dešrelėmis Burokėlių salotos Pomidorų sriuba su ryžiais Makaronai su vištų širdutėmis Grybų ir bulvių apkepas Kukurūzai su medumi
Reklama
Prisijunk prie mūsų!