Greita paieška
Receptai
Draugai

Lašiša lavaše

Lašiša lavaše
Rekomenduojame:
Įvertino 3 lankytojai

Paruošimo laikas:
Porcijų skaičius: Perskaičiuoti
Įdarui:
  • Grietinėlė, 35 % riebumo , 150 mililitrų
  • Lašiša , 150 gramų
  • Žalumynai , 1 sauja
Reikės:
  • Lavašas , 1 vienetas
Gaminimo instrukcija:
  1. Sūdytą lašišą supjaustome mažais gabalėliais.

  2. Ištiestą lavašą ištepame grietinėle, suberiame lašišos gabalėlius, pabarstome žalumynais ir susukame.

  3. Supjaustome į 4 cm griežinėlius.
    Gautą lašišos lavašą galima atšaldyti šaldytuve. Lengviau pjaustysis.
    Skanaus.

Receptą atsiuntė Reda
Komentarai0

Panašūs receptai

 Daugiau receptų
Ar žinote, kad...

Mielinių blynų raugą vertėtų pradėti ruošti prieš 5-6 valandas. Iš pradžių piene ištirpinkite mieles ir dalį miltų, o tik vėliau, kai raugas ims kilti, berkite likusius miltus, dėkite prieskonius.

Rodyti kitą patarimą
Reklama
Dienos populiariausi
Įdaryti makaronų vamzdeliai Silkė su cinamonu Žemaičių blynai su faršu Želė tortas „Vasarėlė“ Sluoksniuotos tuno salotos Virtų bulvių cepelinai su mėsa
Reklama
Prisijunk prie mūsų!