Greita paieška
Receptai
Draugai

Lašiša su graikinių riešutų padažu

Lašiša su graikinių riešutų padažu
Rekomenduojame:
Įvertino 1 lankytojas

Kategorijos: Žuvis, Karšti patiekalai
Paruošimo laikas:
Porcijų skaičius: Perskaičiuoti
Reikės:
  • Lašišos filė , 0,5 kilogramo
  • Graikiniai riešutai , 100 gramų
  • Grietinėlė , 220 mililitrų
  • Druska , 1 žiupsnelis
  • Juodieji pipirai , 1 žiupsnelis
  • Citrina , 0,5 vieneto
Gaminimo instrukcija:
  1. Lašišą supjaustykite norimo storio gabaliukais. Po to įtrinkite druska ir pipirais, apšlakstykite citrinos sultimis.

  2. Kepkite orkaitėje apie 20 minučių 200° C.

  3. Susmulkinkite arba sumalkite riešutus.

  4. Sausus pakepinkite keptuvėje 2-3 minutes. Supilkite grietinėlę 10 proc. riebumo ir įmaišykite prieskonių. Patroškinkite 5 minutes.

  5. Lašišą patiekite su padažu. Skanaus

Receptą atsiuntė Olga
Komentarai0

Panašūs receptai

 Daugiau receptų
Ar žinote, kad...

Jei nenorite verkti, pjaustydami svogūną ant peilio galo užmaukite duonos kubelį.

Rodyti kitą patarimą
Reklama
Dienos populiariausi
Virtų bulvių cepelinai su mėsa Česnakinis padažas kebabams Įdaryti makaronų vamzdeliai Vištienos širdelių guliašas Virtos “gėlytės” Dešrelės su bulvėmis
Reklama
Prisijunk prie mūsų!