Greita paieška
Receptai
Draugai

Lašiša su graikinių riešutų padažu

Lašiša su graikinių riešutų padažu
Rekomenduojame:
Įvertino 1 lankytojas

Kategorijos: Žuvis, Karšti patiekalai
Paruošimo laikas:
Porcijų skaičius: Perskaičiuoti
Reikės:
  • Lašišos filė , 0,5 kilogramo
  • Graikiniai riešutai , 100 gramų
  • Grietinėlė , 220 mililitrų
  • Druska , 1 žiupsnelis
  • Juodieji pipirai , 1 žiupsnelis
  • Citrina , 0,5 vieneto
Gaminimo instrukcija:
  1. Lašišą supjaustykite norimo storio gabaliukais. Po to įtrinkite druska ir pipirais, apšlakstykite citrinos sultimis.

  2. Kepkite orkaitėje apie 20 minučių 200° C.

  3. Susmulkinkite arba sumalkite riešutus.

  4. Sausus pakepinkite keptuvėje 2-3 minutes. Supilkite grietinėlę 10 proc. riebumo ir įmaišykite prieskonių. Patroškinkite 5 minutes.

  5. Lašišą patiekite su padažu. Skanaus

Receptą atsiuntė Olga
Komentarai0

Panašūs receptai

 Daugiau receptų
Ar žinote, kad...

Jei greitai atitirpinsite užšaldytą maisto produktą neteksite daug maistinių, ekstrakcinių, kitų biologiškai vertingų maisto komponentų. Geriausia tokius produktus atšildyti 4 laipsnių temperatūroje - šaldytuvo lentynoje, kuri yra labiausiai nutolusi nuo šaldymo kameros.

Rodyti kitą patarimą
Reklama
Dienos populiariausi
Virtos “gėlytės” Brendžio kokteilis su sultimis Troškintos kiaulienos kepenėlės Keksiukai su spanguolėmis Aguonų pyragas Kalėdoms Kepta vištiena su ryžiais
Reklama
Prisijunk prie mūsų!