Greita paieška
Receptai
Draugai

Lašiša su graikinių riešutų padažu

Lašiša su graikinių riešutų padažu
Rekomenduojame:
Įvertino 1 lankytojas

Kategorijos: Žuvis, Karšti patiekalai
Paruošimo laikas:
Porcijų skaičius: Perskaičiuoti
Reikės:
  • Lašišos filė , 0,5 kilogramo
  • Graikiniai riešutai , 100 gramų
  • Grietinėlė , 220 mililitrų
  • Druska , 1 žiupsnelis
  • Juodieji pipirai , 1 žiupsnelis
  • Citrina , 0,5 vieneto
Gaminimo instrukcija:
  1. Lašišą supjaustykite norimo storio gabaliukais. Po to įtrinkite druska ir pipirais, apšlakstykite citrinos sultimis.

  2. Kepkite orkaitėje apie 20 minučių 200° C.

  3. Susmulkinkite arba sumalkite riešutus.

  4. Sausus pakepinkite keptuvėje 2-3 minutes. Supilkite grietinėlę 10 proc. riebumo ir įmaišykite prieskonių. Patroškinkite 5 minutes.

  5. Lašišą patiekite su padažu. Skanaus

Receptą atsiuntė Olga
Komentarai0

Panašūs receptai

 Daugiau receptų
Ar žinote, kad...

Jei norite puresnių mielinių blynų, raugą ruoškite su vandeniu. Bet su pienu paruošto raugo blynai daug skanesni. Idealiausia – maišyti juos per pusę. 4 stiklinėms miltų reikia 25-30 g mielių.

Rodyti kitą patarimą
Reklama
Dienos populiariausi
Česnakinis padažas kebabams Keptas kiaušinis duonoje "jaučio akis" Salotos su lašiša Tradicinis avienos šašlykas Kepti šonkauliukai medaus-garstyčių marinate Želė tortas „Vasarėlė“
Reklama
Prisijunk prie mūsų!