Greita paieška
Receptai
Draugai

Lašiša su grietinėlės padažu

Lašiša su grietinėlės padažu
Rekomenduojame:
Įvertino 3 lankytojai

Kategorijos: Žuvis, Karšti patiekalai
Paruošimo laikas:
Porcijų skaičius: Perskaičiuoti
Padažui:
  • Grietinėlė, 35 % riebumo , 200 gramų
  • Vanduo , 150 mililitrų
  • Svogūnų laiškai , 1 pundelis
Marinatui:
  • Citrinos sultys , 3 valgomieji šaukštai
  • Druska , 2 žiupsneliai
  • Juodieji pipirai , 1 žiupsnelis
Papuošimui:
  • Salotos , 2 gūželės
Garnyrui:
  • Ryžiai , 150 gramų
Reikės:
  • Lašišos filė , 500 gramų
  • Aliejus , 50 mililitrų
Gaminimo instrukcija:
  1. Išverdame ryžius.

  2. Lašišos filė supjaustome į norimo dydžio gabalėlius. Įtriname druska ir pipirais. Apšlakstome 2 valgomaisiais šaukštais citrinos sulčių.

  3. Lašišos gabalėlius palaikome apie 20 - 30 minučių ir kepame orkaitėje, keptuvėje arba išverdame.

  4. Į indą supilame grietinėlę, vandenį, įberiame druskos, pipirų, supjaustytus svogūnų laiškus ir kelias minutes nuolat maišydami kaitiname ant ugnies apie 3-5 minutes.

  5. Iškeptus lašišos gabalėlius sudedame į lėkštę ant salotų lapų, galima apšlakstyti likusiomis citrinų sultimis, įdedame ryžių ir užpilame grietinėlės padažu. Skanaus:)

Receptą atsiuntė Rena
Komentarai0

Panašūs receptai

 Daugiau receptų
Ar žinote, kad...

Jei pyragą, keksą ar kitą kepinį sunku išimti iš formos, tai apverskite jį ant servetėlės ir ant formos viršaus uždėkite sudrėkintą rankšluostį. Po 10 min. Kepinys vienodai atšoks nuo formos sienelių.

Rodyti kitą patarimą
Reklama
Dienos populiariausi
Grybų padažas Virtų bulvių cepelinai su mėsa Naminė pica Sūrio padažas makaronams Sportininko pusryčiai Kugelis su cukinija
Reklama
Prisijunk prie mūsų!