Greita paieška
Receptai
Draugai

Lašiša su grietinėlės padažu

Lašiša su grietinėlės padažu
Rekomenduojame:
Įvertino 3 lankytojai

Kategorijos: Žuvis, Karšti patiekalai
Paruošimo laikas:
Porcijų skaičius: Perskaičiuoti
Padažui:
  • Grietinėlė, 35 % riebumo , 200 gramų
  • Vanduo , 150 mililitrų
  • Svogūnų laiškai , 1 pundelis
Marinatui:
  • Citrinos sultys , 3 valgomieji šaukštai
  • Druska , 2 žiupsneliai
  • Juodieji pipirai , 1 žiupsnelis
Papuošimui:
  • Salotos , 2 gūželės
Garnyrui:
  • Ryžiai , 150 gramų
Reikės:
  • Lašišos filė , 500 gramų
  • Aliejus , 50 mililitrų
Gaminimo instrukcija:
  1. Išverdame ryžius.

  2. Lašišos filė supjaustome į norimo dydžio gabalėlius. Įtriname druska ir pipirais. Apšlakstome 2 valgomaisiais šaukštais citrinos sulčių.

  3. Lašišos gabalėlius palaikome apie 20 - 30 minučių ir kepame orkaitėje, keptuvėje arba išverdame.

  4. Į indą supilame grietinėlę, vandenį, įberiame druskos, pipirų, supjaustytus svogūnų laiškus ir kelias minutes nuolat maišydami kaitiname ant ugnies apie 3-5 minutes.

  5. Iškeptus lašišos gabalėlius sudedame į lėkštę ant salotų lapų, galima apšlakstyti likusiomis citrinų sultimis, įdedame ryžių ir užpilame grietinėlės padažu. Skanaus:)

Receptą atsiuntė Rena
Komentarai0

Panašūs receptai

 Daugiau receptų
Ar žinote, kad...

Apdžiūvęs sūris vėl pasidarys minkštas, jei jį kuriam laikui įmerksite į šviežią arba rūgusį pieną.

Rodyti kitą patarimą
Reklama
Dienos populiariausi
Sūrio padažas makaronams Sojos faršu įdarytas baklažanas Vištienos širdelių guliašas Folijoje kepta vištiena Cukinija žiemai "Donecko" Kepta žuvis marinate
Reklama
Prisijunk prie mūsų!