Greita paieška
Receptai
Draugai

Lašiša su grybais ir pomidorais

Lašiša su grybais ir pomidorais
Rekomenduojame:
Įvertino 9 lankytojai

Kategorijos: Žuvis, Karšti patiekalai
Paruošimo laikas:
Porcijų skaičius: Perskaičiuoti
Reikės:
  • Lašišos filė , 500 gramų
  • Pievagrybiai , 100 gramų
  • Svogūnas , 1 galva
  • Pomidorai , 3 vienetai
  • Fermentinis sūris , 200 gramų
  • Druska
  • Juodieji pipirai
Gaminimo instrukcija:
  1. Lašišos filė įtriname druska ir pipirais.

  2. Svogūnus ir grybus susmulkiname ir pakepiname keptuvėje apie 5 minutes.

  3. Į kepimo indą dedame žuvį, kepintus grybus ir svogūnus, pomidorų griežinėlius ir sutarkuotą sūrį.

  4. Įkaitiname orkaitę iki 180 laipsnių. Kepame apie 20 minučių.

Receptą atsiuntė Miglė
Komentarai0

Panašūs receptai

 Daugiau receptų
Ar žinote, kad...

Gražų baltą glajų kepiniams puošti pasigaminsite,jei cukrų suksite ne su vandeniu, o su pienu ir keletu lašų citrinos sulčių.

Rodyti kitą patarimą
Reklama
Dienos populiariausi
Virtos “gėlytės” Karšti sumuštinukai su tunu Šokoladinis kokteilis "Šokoladinis dangus" Pomidorų sriuba su ryžiais Dešrelės su bulvėmis Kugelis su cukinija
Reklama
Prisijunk prie mūsų!