Greita paieška
Receptai
Draugai

Lašiša su kepintomis daržovėmis

Lašiša su kepintomis daržovėmis
Rekomenduojame:
Įvertino 1 lankytojas

Kategorijos: Žuvis, Karšti patiekalai
Paruošimo laikas:
Porcijų skaičius: Perskaičiuoti
Marinatui:
  • Actas , 10 valgomųjų šaukštų
  • Vanduo , 15 valgomųjų šaukštų
  • Cukrus , 3 arbatiniai šaukšteliai
Reikės:
  • Lašiša , 400 gramų
  • Bulvės , 300 gramų
  • Baklažanai , 250 gramų
  • Svogūno laiškai , 4 vienetai
  • Morkos , 200 gramų
  • Druska
  • Juodi pipirai
  • Svogūnai , 100 gramų
Gaminimo instrukcija:
  1. Svogūnus supjaustome žiedais ir sudedame į marinatą. Marinatas - į vandenį įmaišome 6 proc. actą ir cukrų.

  2. Marinuojame 10-15 minučių.

  3. Baklažanus (tinka ir cukinija) supjaustome kubeliais.

  4. Kubeliais supjaustome ir morkas, ir bulves.

  5. Pakepiname morkas 2-3 minutes. Po to sudedame bulves, baklažanus, prieskonius, supilame 100-150 ml vandens ir troškiname uždengę dangčiu 30 minučių.

  6. Įmaišome smulkintus svogūnų laiškus.

  7. Lašišą įtriname druska ir pipirais. Apkepiname keptuvėje iš abiejų pusių (po 4-5 minutes).

  8. Patiekiame su daržovėmis.

Receptą atsiuntė Ilona
Komentarai0

Panašūs receptai

 Daugiau receptų
Ar žinote, kad...

Sutarkuotos bulvės nepajuoduos, jei įpilsite šiek tiek pieno, įdėsite varškės arba citrinos rūgštelės.

Rodyti kitą patarimą
Reklama
Dienos populiariausi
Purūs keksiukai Grybų padažas Šašlykas orkaitėje Burokėlių salotos Įdaryti makaronų vamzdeliai Virtų bulvių cepelinai su mėsa
Reklama
Prisijunk prie mūsų!