Greita paieška
Receptai
Draugai

Lašiša su krapų padažu

Lašiša su krapų padažu
Rekomenduojame:
Įvertino 2 lankytojai

Kategorijos: Žuvis, Karšti patiekalai
Paruošimo laikas:
Porcijų skaičius: Perskaičiuoti
Ingredientai:
  • KNORR BULJONETĖ jautienos sultinys , 1 pakelis
  • Lašišos gabaliukai , 8 vienetai
  • Grietinė , 250 gramų
  • Kvietiniai miltai , 2 valgomieji šaukštai
  • Citrina , 1 vienetas
  • Krapai , 1 žiupsnelis
  • Juodi pipirai , 1 žiupsnelis
  • Aliejus
Gaminimo instrukcija:
  1. Lašišos gabalėlius nuplaukite, pasūdykite, pabarstykite pipirais ir apšlakstykite citrinos sultimis. Tuomet 40 minučių palaikykite šaldytuve.

  2. Paruoškite padažą: KNORR BULJONETĘ ištirpinkite 0,5 litro vandens ir užvirinkite. Įberkite pipirų, žiupsnelį druskos, sudėkite grietinę, suberkite miltus ir krapus. Kad nesusidarytų gumulėlių, virkite nuolat maišydami tol, kol padažas sutirštės.

  3. Lašišos gabalėlius iškepkite aliejuje. Iškepusią žuvį sudėkite į stiklinį indą, užpilkite padažu ir patiekite.

Receptą atsiuntė Knorr
Komentarai0

Panašūs receptai

 Daugiau receptų
Ar žinote, kad...

Ridikėlių salotos įgaus pikantišką skonį, jei jas apibarstysite smulkintais graikiniais riešutais.

Rodyti kitą patarimą
Reklama
Dienos populiariausi
Garuose virta lašiša Grybų padažas Želė tortas „Vasarėlė“ Kondensuoto pieno spurgos mano virtuvės fėjoms ... Sūrio padažas makaronams Dešrelės su bulvėmis
Reklama
Prisijunk prie mūsų!