Greita paieška
Receptai
Draugai

Lašiša su kriaušėmis

Lašiša su kriaušėmis
Rekomenduojame:
Įvertino 4 lankytojai

Paruošimo laikas:
Porcijų skaičius: Perskaičiuoti
Padažui:
  • Čiobreliai , 2 žiupsneliai
  • Rozmarinas , 2 žiupsneliai
  • Alyvuogių aliejus , 2 valgomieji šaukštai
  • Medus , 0,5 arbatinio šaukštelio
Papuošimui:
  • Žalumynai (įvairūs) , 5 gramai
Reikės:
  • Lašišos filė , 150 gramų
  • Kriaušės , 1 vienetas
  • Pomidorai , 2 vienetai
  • Druska , 1 žiupsnelis
  • Juodieji pipirai , 1 žiupsnelis
Gaminimo instrukcija:
  1. Sūdytą arba rūkytą lašišos filė supjaustyti juostelėmis.

  2. Iš kriaušių minkštimo su specialiu šaukšteliu išspausti rutuliukus.

  3. Pomidorus supjaustyti skiltelėmis ir išpjausti sėklas.

  4. Į lėkštes ratu sudėti pomidorus, ant viršaus uždėti kriaušių rutuliukus, o ant kriaušių – susuktas lašišos juosteles.

  5. Alyvuogių aliejų sumaišyti su čiobreliais, rozmarinais ir medumi. Užpilti ant lašišos.

  6. Jei norisi, viską apibarstyti druska ir pipirais. Papuošti žalumynų šakelėmis.

Receptą atsiuntė Odeta
Komentarai0

Panašūs receptai

 Daugiau receptų
Ar žinote, kad...

Kepenys iškeps tolygiai, jei jas kepsite tik gerai atšildę, nes tik ką ištrauktos iš šaldytuvo jos keps netolygiai.

Rodyti kitą patarimą
Reklama
Dienos populiariausi
Pekino kopūstų salotos Dešrelės su bulvėmis Pupelių sriuba Česnakinis padažas kebabams Sūrio padažas makaronams Šaltiena greitpuodyje
Reklama
Prisijunk prie mūsų!