Greita paieška
Receptai
Draugai

Lašiša su makaronais

Lašiša su makaronais
Rekomenduojame:
Įvertino 12 lankytojų 1

Kategorijos: Žuvis, Karšti patiekalai
Gaminimo instrukcija:
  1. 400 g lašišos
    400 g žaliųjų žirnelių
    400 g makaronų vamzdelių
    šaukštelio aliejaus
    šaukštelio šafrano
    100 ml grietinėlės
    petražolių
    sviesto
    druskos, pipirų

  2. Žaliuosius žirnelius sumesti į pasūdytą verdantį vandenį ir pavirinti 5 min. Nusunkti, nuvarvinti sietelyje. I tą patį vandenį, kuriame virė žirneliai, suberti makaronus, įpilti aliejaus ir išvirti. Nuvarvinti ir palikti šiltai. Žuvį supjaustyti gabaliukais ir kelias minutes pakepinti svieste. Sudėti žirnelius, supilti grietinėlę, suberti šafraną.Baigiant troškinti pasūdyti, pabarstyti pipirais. Patiekti su makaronais. Papuošti šviežiomis petražolėmis.

Komentarai1
Vita Macienė

tikrai gražiai atrodo ir skanu:)

Panašūs receptai

 Daugiau receptų
Ar žinote, kad...

Specifinis avienos kvapas išnyks, jei prieš gaminant ją patepsite garstyčiomis.

Rodyti kitą patarimą
Reklama
Dienos populiariausi
Miltiniai blynai Žemaičių blynai su faršu Čenakai Dešrelės su bulvėmis Įdaryti makaronų vamzdeliai Česnakinis padažas kebabams
Reklama
Prisijunk prie mūsų!