Lašiša su makaronais
400 g lašišos
400 g žaliųjų žirnelių
400 g makaronų vamzdelių
šaukštelio aliejaus
šaukštelio šafrano
100 ml grietinėlės
petražolių
sviesto
druskos, pipirųŽaliuosius žirnelius sumesti į pasūdytą verdantį vandenį ir pavirinti 5 min. Nusunkti, nuvarvinti sietelyje. I tą patį vandenį, kuriame virė žirneliai, suberti makaronus, įpilti aliejaus ir išvirti. Nuvarvinti ir palikti šiltai. Žuvį supjaustyti gabaliukais ir kelias minutes pakepinti svieste. Sudėti žirnelius, supilti grietinėlę, suberti šafraną.Baigiant troškinti pasūdyti, pabarstyti pipirais. Patiekti su makaronais. Papuošti šviežiomis petražolėmis.
- Komentuoti

tikrai gražiai atrodo ir skanu:)
Panašūs receptai
Daugiau receptųOmletas bus skanus ir purus, jei į jau išplaktus ir paruoštus kepti kiaušinius įpilsite šaukštą aliejaus.
Rodyti kitą patarimą