Greita paieška
Receptai
Draugai

Lašiša su medaus, garstyčių ir apelsino padažu

Lašiša su medaus, garstyčių ir apelsino padažu
Rekomenduojame:
Įvertino 1 lankytojas 2

Kategorijos: Žuvis, Karšti patiekalai
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.
Porcijų skaičius: Perskaičiuoti
Ingredientai:
  • Lašišos filė , 150 gramų
  • Medus , 1 valgomasis šaukštas
  • Garstyčios , 1 valgomasis šaukštas
  • Citrinos sultys , 1 valgomasis šaukštas
  • Apelsinai , 1 vienetas
  • Vynas , 1 valgomasis šaukštas
  • Brokoliai , 100 gramų
  • Paprika , 1 vienetas
  • Grybai , 200 gramų
Gaminimo instrukcija:
  1. Sumaišyti garstyčias, medų ir citrinos sultis, pakaitinti iki kol gausis vientisa masė.

  2. Lašišą įtriname druska, pipirais ir žuvies prieskoniais iš abiejų pusių.

  3. Lašišą apipilti atvėsusiu marinatu ir palaikyti keletą valandų.

  4. Lašišą dėti ant folijos į skardą, šalia daržoves ir foliją užlankstyti taip, kad liktų tarpas višuje.

  5. Kepti 190 C orkaitėje 20 min.

  6. Tuo tarpu į medaus ir garstyčių marinatą įpilti apelsinų sultis, vyną ir virinti ant silpnos ugnies.

  7. Iškepusią lašišą patiekiame su daržovėmis ir užpilame padažu.

Receptą atsiuntė Ela
Komentarai2
stanislava

labai skanu matasi

Sonata

Būtinai reikės išbandyti. Atrodo gardžiai :)

Panašūs receptai

 Daugiau receptų
Ar žinote, kad...

Verdant kiaušiniai nesutrūks, jei į verdantį vandenį įdėsite metalinį šaukštą.

Rodyti kitą patarimą
Reklama
Dienos populiariausi
Šventiška žąsies krūtinelė Sūrio padažas makaronams Silkė su cinamonu Keptas kiaušinis duonoje "jaučio akis" Ypatingieji kotletai Želė tortas „Vasarėlė“
Reklama
Prisijunk prie mūsų!