Greita paieška
Receptai
Draugai

Lašiša su medaus, garstyčių ir apelsino padažu

Lašiša su medaus, garstyčių ir apelsino padažu
Rekomenduojame:
Įvertino 1 lankytojas 2

Kategorijos: Žuvis, Karšti patiekalai
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.
Porcijų skaičius: Perskaičiuoti
Ingredientai:
  • Lašišos filė , 150 gramų
  • Medus , 1 valgomasis šaukštas
  • Garstyčios , 1 valgomasis šaukštas
  • Citrinos sultys , 1 valgomasis šaukštas
  • Apelsinai , 1 vienetas
  • Vynas , 1 valgomasis šaukštas
  • Brokoliai , 100 gramų
  • Paprika , 1 vienetas
  • Grybai , 200 gramų
Gaminimo instrukcija:
  1. Sumaišyti garstyčias, medų ir citrinos sultis, pakaitinti iki kol gausis vientisa masė.

  2. Lašišą įtriname druska, pipirais ir žuvies prieskoniais iš abiejų pusių.

  3. Lašišą apipilti atvėsusiu marinatu ir palaikyti keletą valandų.

  4. Lašišą dėti ant folijos į skardą, šalia daržoves ir foliją užlankstyti taip, kad liktų tarpas višuje.

  5. Kepti 190 C orkaitėje 20 min.

  6. Tuo tarpu į medaus ir garstyčių marinatą įpilti apelsinų sultis, vyną ir virinti ant silpnos ugnies.

  7. Iškepusią lašišą patiekiame su daržovėmis ir užpilame padažu.

Receptą atsiuntė Ela
Komentarai2
stanislava

labai skanu matasi

Sonata

Būtinai reikės išbandyti. Atrodo gardžiai :)

Panašūs receptai

 Daugiau receptų
Ar žinote, kad...

Morkose yra daug karotino. Kad organizmas jo pasisavintų daugiau – sumaišykite morkas su grietine ar trupučiu riebalų.

Rodyti kitą patarimą
Reklama
Dienos populiariausi
Keksiukai su spanguolėmis Šaltiena greitpuodyje Kepta vištiena su ryžiais Aguonų pyragas Kalėdoms Kepti varškės skryliai Brendžio kokteilis su sultimis
Reklama
Prisijunk prie mūsų!