Greita paieška
Receptai
Draugai

Lašiša su pievagrybiais

Lašiša su pievagrybiais
Rekomenduojame:
Įvertino 3 lankytojai

Kategorijos: Žuvis, Karšti patiekalai
Paruošimo laikas:
Porcijų skaičius: Perskaičiuoti
Ingredientai:
  • Lašiša, pjaustinis , 500 gramų
  • Sultinys, daržovių , 180 mililitrų
  • Pievagrybiai , 30 gramų
  • Druska , 1 arbatinis šaukštelis
  • Čiobreliai, džiovinti , 1 arbatinis šaukštelis
  • Malti, juodieji pipirai , 1 arbatinis šaukštelis
  • Aliejaus , 3 valgomieji šaukštai
  • Grietinėlė , 30 mililitrų
  • Garstyčios , 2 valgomieji šaukštai
  • Druska , 1 žiupsnelis
Gaminimo instrukcija:

Lašišą nuplauti, nusausinti. Apibarstyti čiobreliais, pipirais ir druska. Kepti ant vidutinės ugnies apie 2 min. iš abiejų pusių. Supilti sultinį ir kaitinti, kol užvirs. Tada karštį sumažinti ir uždengus troškinti apie 5 min. Suberti smulkintus pievagrybius. Kaitinti dar apie 1 min. Žuvį išimti ir palikti šiltai. Į likusį sultinį supilti grietinėlę ir sudėti garstyčias. Išmaišyti ir kaitinti apie 2 min. Pagardinti prieskoniais, išmaišyti, ir patiekiant aplieti žuvį.

Skanaus.

Receptą atsiuntė Eglė
Komentarai0

Panašūs receptai

 Daugiau receptų
Ar žinote, kad...

Žali pomidorai greičiau prinoks, jei juos sudėsite į dėžę kartu su prinokusiu obuoliu ir uždengsite.

Rodyti kitą patarimą
Reklama
Dienos populiariausi
Virtos “gėlytės” Krevetės grietinėlės padaže Sojos pupelių kotletai Kugelis su cukinija Troškintos kiaulienos kepenėlės Brendžio kokteilis
Reklama
Prisijunk prie mūsų!