Greita paieška
Receptai
Draugai

Lašiša su pievagrybiais

Lašiša su pievagrybiais
Rekomenduojame:
Įvertino 3 lankytojai

Kategorijos: Žuvis, Karšti patiekalai
Paruošimo laikas:
Porcijų skaičius: Perskaičiuoti
Ingredientai:
  • Lašiša, pjaustinis , 500 gramų
  • Sultinys, daržovių , 180 mililitrų
  • Pievagrybiai , 30 gramų
  • Druska , 1 arbatinis šaukštelis
  • Čiobreliai, džiovinti , 1 arbatinis šaukštelis
  • Malti, juodieji pipirai , 1 arbatinis šaukštelis
  • Aliejaus , 3 valgomieji šaukštai
  • Grietinėlė , 30 mililitrų
  • Garstyčios , 2 valgomieji šaukštai
  • Druska , 1 žiupsnelis
Gaminimo instrukcija:

Lašišą nuplauti, nusausinti. Apibarstyti čiobreliais, pipirais ir druska. Kepti ant vidutinės ugnies apie 2 min. iš abiejų pusių. Supilti sultinį ir kaitinti, kol užvirs. Tada karštį sumažinti ir uždengus troškinti apie 5 min. Suberti smulkintus pievagrybius. Kaitinti dar apie 1 min. Žuvį išimti ir palikti šiltai. Į likusį sultinį supilti grietinėlę ir sudėti garstyčias. Išmaišyti ir kaitinti apie 2 min. Pagardinti prieskoniais, išmaišyti, ir patiekiant aplieti žuvį.

Skanaus.

Receptą atsiuntė Eglė
Komentarai0

Panašūs receptai

 Daugiau receptų
Ar žinote, kad...

Jie norite švariai išvalyti mikrobangų krosnelę, į mikrobangų krosnelę įstatykite dubenį su vandens ir acto skiediniu (vandens ir acto pilkite santykiu 1:1). Uždarykite, įjunkite krosnelę ir pakaitinkite šį mišinį 2 – 3 minutes. Baigusi šildyti, suvilgykite skiedinyje virtuvinę kempinėlę ir išvalykite ja mikrobangės sieneles.

Rodyti kitą patarimą
Reklama
Dienos populiariausi
Mieliniai čeburėkai Želė tortas „Vasarėlė“ Įdaryti makaronų vamzdeliai Kepta žuvis marinate Purūs keksiukai Žemaičių blynai su faršu
Reklama
Prisijunk prie mūsų!