Greita paieška
Receptai
Draugai

Lašišos ir daržovių apkepėlės

Lašišos ir daržovių apkepėlės
Rekomenduojame:
Įvertino 2 lankytojai

Paruošimo laikas:
Porcijų skaičius: Perskaičiuoti
Reikės:
  • Lašišos filė , 500 gramų
  • Fermentinis sūris , 250 gramų
  • Sultinys , 1 litras
  • Pomidorai , 2 vienetai
  • Svogūnai , 1 galva
  • Cukinija , 2 vienetai
  • Brokoliai , 300 gramų
  • Česnakai , 1 skiltelė
  • Druska , 1 žiupsnelis
  • Pipirai , 1 žiupsnelis
  • Žalumynai , 1 pundelis
Gaminimo instrukcija:
  1. Pomidorą nuplikome ir nulupame bei supjaustome.

  2. Likusias daržoves taip pat supjaustome.

  3. Viską verdame sultinyje 10 minučių.

  4. Supjaustome lašišą kubeliais ir dedame į sultinį ir dar paverdame 7 minutes.

  5. Gautą masę supilstome į kepimo indelius pateptus sviestu.

  6. Apibarstome česnaku, pipirais ir druska bei tarkuotu sūriu ir dedame į orkaitę.

  7. Kepame 200 C laipsnių temperatūroje apie 10-15 minučių.

Receptą atsiuntė Jovita
Komentarai0

Panašūs receptai

 Daugiau receptų
Ar žinote, kad...

Zomšą galima skalbti, bet pagal etiketės parodymus, tik rankomis, paskui apipurkšti specialia priemone, kad neatsirastų dėmių nuo vandens. Po skalbimo būtina patrinti specialiu šepetėliu, kad pasišiauštų pūkeliai. Jei norite valyti ne zomšinę avalynę, tuomet su mažu šepetėliu nupurtykite birius nešvarumus, o tada trumpai palaikykite virš vandens garų. Zomšos paviršius atrodys lyg naujas. Taip pat išvalyti zomšą galite isigiję specialias putas.

Rodyti kitą patarimą
Reklama
Dienos populiariausi
Želė desertas Želė tortas „Vasarėlė“ Zefyrai ant laužo Grikiai su kumpiu Zrazai su trimis įdarais Folijoje kepta vištiena
Reklama
Prisijunk prie mūsų!