Greita paieška
Receptai
Draugai

Lašišos ir varškės tortas (užtepėlė)

Lašišos ir varškės tortas (užtepėlė)
Rekomenduojame:
Įvertino 1 lankytojas

Paruošimo laikas:
Porcijų skaičius: Perskaičiuoti
Ingredientai:
  • Lašiša , 200 gramų
  • Varškė , 250 gramų
  • Želatina , 10 gramų
  • Krienai , 10 gramų
  • Citrina , 1 vienetas
  • Alyvuogės , 5 vienetai
  • Citrina (sultys) , 1 valgomasis šaukštas
  • Paprika , 20 gramų
  • Salieras (stiebas) , 50 gramų
  • Grietinėlė , 150 mililitrų
  • Krapai , 20 gramų
Gaminimo instrukcija:
  1. Vandenyje išbrinkinkite želatiną, o tada kaitinkite (neužvirus, kol ištirps želatinos gabalioukai. Ataušinkite.

  2. Elektriniu plaktuvu suplakti varškę, grietinėlę, krienus, citrinų sultis ir žievelę bei želatiną. Sudėti susmulkintus krapus, smulkiai supjaustytą papriką, salierus, berti druskos, pipirų ir išmaišyti masę.

  3. Formą išklokite maistine plėvele ir gražiai išklokite dugną ir šonus plonais lašišos gabaliukais. Sudėkite varškės masę, užklokite lašišos gabaliukais ir uždenkite plėvelę. Dėkite į šaldytuvą sustingti. Pjaukite ir tepkite užtepėlę ant skrudintos duonos.

Receptą atsiuntė Lina
Komentarai0

Panašūs receptai

 Daugiau receptų
Ar žinote, kad...

Virti burokėliai bus skanesni ir turės daugiau vertingų medžiagų, jei juos virsite nesūdytame vandenyje.

Rodyti kitą patarimą
Reklama
Dienos populiariausi
Čenakai Žemaičių blynai su faršu Įdaryti makaronų vamzdeliai Želė tortas „Vasarėlė“ Silkė su cinamonu Dešrelės su bulvėmis
Reklama
Prisijunk prie mūsų!