Greita paieška
Receptai
Draugai

Lašišos karis

Lašišos karis
Rekomenduojame:
Įvertino 3 lankytojai

Kategorijos: Troškiniai
Paruošimo laikas:
Porcijų skaičius: Perskaičiuoti
Ingredientai:
  • Lašišos filė be odos , 200 gramų
  • Kokoso pienas , 200 mililitrų
  • Sviestas , 150 gramų
  • Rausvieji svogūnai , 1 vienetas
  • Čili , 1 vienetas
  • Lauro lapai , 2 vienetai
  • Kario prieskoniai , 1 arbatinis šaukštelis
Gaminimo instrukcija:
  1. GIlioje keptuvėje ištirpinti sviestą, trumpai apkepti svogūnus. Tuomet sudėti gabalėliais pjaustytą lašišą, smulkintą čili, berti kario prieskonius ir pilti kokosų aliejų, dėti lauro lapus.

  2. Troškinti ant nedidelės ugnies apie 10 - 15 minučių.

Receptą atsiuntė Gintarė
Komentarai0

Panašūs receptai

 Daugiau receptų
Ar žinote, kad...

Kiaušinio baltymas lengviau atsiskirs nuo trynio, jei kiaušinis bus šaltas.

Rodyti kitą patarimą
Reklama
Dienos populiariausi
Burokėlių mišrainė su majonezu Kepta vištiena su ryžiais Brendžio kokteilis su sultimis Širdelės blynai Aguonų pyragas Kalėdoms Burokėlių salotos
Reklama
Prisijunk prie mūsų!