Greita paieška
Receptai
Draugai
Lašišos karis
Kategorijos:
Troškiniai
Paruošimo laikas:
Porcijų skaičius:
Perskaičiuoti
Ingredientai:
- Lašišos filė be odos , 200 gramų
- Kokoso pienas , 200 mililitrų
- Sviestas , 150 gramų
- Rausvieji svogūnai , 1 vienetas
- Čili , 1 vienetas
- Lauro lapai , 2 vienetai
- Kario prieskoniai , 1 arbatinis šaukštelis
Gaminimo instrukcija:
GIlioje keptuvėje ištirpinti sviestą, trumpai apkepti svogūnus. Tuomet sudėti gabalėliais pjaustytą lašišą, smulkintą čili, berti kario prieskonius ir pilti kokosų aliejų, dėti lauro lapus.
Troškinti ant nedidelės ugnies apie 10 - 15 minučių.
Receptą atsiuntė Gintarė
Komentarai0
- Komentuoti
Panašūs receptai
Daugiau receptųAr žinote, kad...
Pjaustyti rokforo sūrį bus lengviau, jei peilį suvilgysite karštu vandeniu.
Rodyti kitą patarimąReklama
Dienos populiariausi
Reklama
Prisijunk prie mūsų!