Greita paieška
Receptai
Draugai

Lašišos karis

Lašišos karis
Rekomenduojame:
Įvertino 3 lankytojai

Kategorijos: Troškiniai
Paruošimo laikas:
Porcijų skaičius: Perskaičiuoti
Ingredientai:
  • Lašišos filė be odos , 200 gramų
  • Kokoso pienas , 200 mililitrų
  • Sviestas , 150 gramų
  • Rausvieji svogūnai , 1 vienetas
  • Čili , 1 vienetas
  • Lauro lapai , 2 vienetai
  • Kario prieskoniai , 1 arbatinis šaukštelis
Gaminimo instrukcija:
  1. GIlioje keptuvėje ištirpinti sviestą, trumpai apkepti svogūnus. Tuomet sudėti gabalėliais pjaustytą lašišą, smulkintą čili, berti kario prieskonius ir pilti kokosų aliejų, dėti lauro lapus.

  2. Troškinti ant nedidelės ugnies apie 10 - 15 minučių.

Receptą atsiuntė Gintarė
Komentarai0

Panašūs receptai

 Daugiau receptų
Ar žinote, kad...

Pjaustyti rokforo sūrį bus lengviau, jei peilį suvilgysite karštu vandeniu.

Rodyti kitą patarimą
Reklama
Dienos populiariausi
Raudonoji Mėrė Sojos pupelių kotletai Virtos “gėlytės” Lengvos kopūstų salotos Burokėlių salotos Purūs keksiukai
Reklama
Prisijunk prie mūsų!