Greita paieška
Receptai
Draugai

Lašišos kepsnys su citrinų padažu

Lašišos kepsnys su citrinų padažu
Rekomenduojame:
Įvertino 2 lankytojai

Kategorijos: Žuvis, Karšti patiekalai
Paruošimo laikas:
Porcijų skaičius: Perskaičiuoti
Ingredientai:
  • Lašišos filė be odos , 2 gabalai
  • Saulėgrąžų aliejus , 1 valgomasis šaukštas
  • Druska , 1 žiupsnelis
  • Juodieji pipirai , 1 žiupsnelis
Padažui:
  • Baltas vynas , 1 stiklinė
  • Sviestas , 100 gramų
  • Citrinų sultys , 1 vienetas
  • Džiovintos petražolės , 1 žiupsnelis
Gaminimo instrukcija:
  1. Lašišą pagardiname druska ir pipirais. Švelniai įtriname, kad prieskoniai šiek tiek įsigertų.

  2. Keptuvėje įkaitiname aliejų iki vidutinės temperatūros. Lašišos kepsnius dedame į keptuvę ir pakepame po 3 - 4 minutes iš kiekvienos pusės. Išimame.

  3. Ruošiame padažą: į sausą, šiltą keptuvę pilame vyną ir citrinų sultys, leidžiame užvirti, tuomet dedame sviestą ir petražoles, palaukiame, kol sviestas ištirps. Juo apipilame kepsnius. Skanaus!

Receptą atsiuntė Kotryna
Komentarai0

Panašūs receptai

 Daugiau receptų
Ar žinote, kad...

Dėdamos į tešlą razinas, apvoliokite jas miltuose. Tuomet jos vienodai pasiskirstys tešloje.

Rodyti kitą patarimą
Reklama
Dienos populiariausi
Nugarinės šašlykas Virtų bulvių cepelinai su mėsa Kepta žuvis marinate Bulviniai vėdarai Žemaičių blynai su faršu Įdaryti makaronų vamzdeliai
Reklama
Prisijunk prie mūsų!