Greita paieška
Receptai
Draugai

Lašišos kotletai

Lašišos kotletai
Rekomenduojame:
Įvertino 45 lankytojai

Kategorijos: Žuvis, Karšti patiekalai
Paruošimo laikas:
Porcijų skaičius: Perskaičiuoti
Padažui:
  • Pomidorų padažas , 3 valgomieji šaukštai
  • Vanduo , 100 mililitrų
Papuošimui:
  • Žalumynai , 1 saujelė
Reikės:
  • Lašišos filė , 500 gramų
  • Batonas , 5 riekės
  • Pienas , 25 mililitrai
  • Svogūnas , 1 galva
  • Kiaušiniai , 1 vienetas
  • Druska , 2 žiupsneliai
  • Juodieji pipirai , 1 žiupsnelis
  • Miltai , 0,5 stiklinės
Gaminimo instrukcija:
  1. Batoną ar šviesią duoną pamirkome piene.

  2. Sumalame lašišos filė.

  3. Lašišos filė sumaišome su išmirkytu batonu, miltais, kiaušiniu, smulkiai supjaustytu svogūnu. Kad lengviau maišytųsi (minkytųsi) įpilame šiek tiek vandens. Suberiame prieskonius ir dar kartą gerai išminkome.

  4. Suformuojame norimo dydžio kotletus. Kepame arba verdame. Jei kepsite orkaitėje, kepkite 180 laipsnių karštyje apie 35 minutes.

  5. Iškeptus kotletus užpilame pomidorų padažo ir vandens mišiniu, pabarstome žalumynais. Galima patiekti su bulvėmis ar ryžiais. Gero apetito ;)

Receptą atsiuntė Birutė
Komentarai0

Panašūs receptai

 Daugiau receptų
Ar žinote, kad...

Tešla nelips prie rankų, jei jas pasitepsite aliejumi.

Rodyti kitą patarimą
Reklama
Dienos populiariausi
Šviežių kopūstų sriuba Grybų padažas Burokėlių salotos Mėsos troškinys su daržovėmis Troškintos kiaulienos kepenėlės Krevetės grietinėlės padaže
Reklama
Prisijunk prie mūsų!