Lašišos suktinukai
- Ryžiai , 1,3 stiklinės
- Svogūnai , 1 vienetas
- Kiaušiniai , 3 vienetai
- Džiūvėsėliai , 1,5 stiklinės
- Lašiša , 1 vienetas
- Druska , 1 žiupsnelis
- Prieskoniai žuviai , 1 žiupsnelis
Nuo lašišos nudiriam odą, ją perpjaunam pusiau, iškaulinam.
Kiekviena pusę perpjaunam pusiau ir horizontaliai, kad is 1 pusės gautūsi 4 riekelės.
Pasūdome, paprieskoniuojame ir palaikome pusvalandį.
Kiekvieną gabaliuka lengvai pamušame (mušu aš per plėvelę).
Į išvirtus ryžius sudedame smulkiai pjaustytą ir pakepintą svogūną, išmaišome ir padarę pailgą kukulaitį dedame ant išmušto lašišos gabaliuko. Susukame, lyg darytumėm kijevo kotletą.
Viską pavoliojame džiuvėsėliuose (arba miltuose), tada kiaušinio plakinyje arba sultinyje, ir vėl džiuvėsėliuose.
Dedame į įkaitintą aliejų ir gražiai iš visų pusių apkepame. Skanaus
P.S. voliojant džiuvėsėliuose ir sultinyje "procedūrą" dar kartą reikėtų pakartoti.
- Komentuoti
Panašūs receptai
Daugiau receptųSvogūnas nebus toks aštrus, jei jį kelis kartus perplausite ir palaikysite ties šalto vandens čiurkšle.
Rodyti kitą patarimą