Greita paieška
Receptai
Draugai

Lašišos suktinukai

Lašišos suktinukai
Rekomenduojame:
Įvertino 3 lankytojai

Kategorijos: Žuvis, Karšti patiekalai
Paruošimo laikas:
Porcijų skaičius: Perskaičiuoti
Įdarui:
  • Ryžiai , 1,3 stiklinės
  • Svogūnai , 1 vienetas
Apvoliojimui:
  • Kiaušiniai , 3 vienetai
  • Džiūvėsėliai , 1,5 stiklinės
Lašišai:
  • Lašiša , 1 vienetas
  • Druska , 1 žiupsnelis
  • Prieskoniai žuviai , 1 žiupsnelis
Gaminimo instrukcija:
  1. Nuo lašišos nudiriam odą, ją perpjaunam pusiau, iškaulinam.

  2. Kiekviena pusę perpjaunam pusiau ir horizontaliai, kad is 1 pusės gautūsi 4 riekelės.

  3. Pasūdome, paprieskoniuojame ir palaikome pusvalandį.

  4. Kiekvieną gabaliuka lengvai pamušame (mušu aš per plėvelę).

  5. Į išvirtus ryžius sudedame smulkiai pjaustytą ir pakepintą svogūną, išmaišome ir padarę pailgą kukulaitį dedame ant išmušto lašišos gabaliuko. Susukame, lyg darytumėm kijevo kotletą.

  6. Viską pavoliojame džiuvėsėliuose (arba miltuose), tada kiaušinio plakinyje arba sultinyje, ir vėl džiuvėsėliuose.

  7. Dedame į įkaitintą aliejų ir gražiai iš visų pusių apkepame. Skanaus
    P.S. voliojant džiuvėsėliuose ir sultinyje "procedūrą" dar kartą reikėtų pakartoti.

Komentarai0

Panašūs receptai

 Daugiau receptų
Ar žinote, kad...

Perlinių kruopų košė bus baltesnė, jei pavirusį vandenį nupilsite ir kruopas užpilsite kitu verdančiu vandeniu.

Rodyti kitą patarimą
Reklama
Dienos populiariausi
Burokėlių salotos Keptas kiaušinis duonoje "jaučio akis" Įdaryti makaronų vamzdeliai Sūrio padažas makaronams Žemaičių blynai su faršu Virti briuselio kopūstai su sviestu
Reklama
Prisijunk prie mūsų!