Greita paieška
Receptai
Draugai

Lašišos tartaras su avokadu ir laimu patiekiamas su juodaisiais ryžiais

Lašišos tartaras su avokadu ir laimu patiekiamas su juodaisiais ryžiais
Rekomenduojame:
Įvertino 3 lankytojai

Kategorijos: Žuvis, Karšti patiekalai
Paruošimo laikas:
Porcijų skaičius: Perskaičiuoti
Ingredientai:
  • Lašiša, šviežia , 500 gramų
  • Ryžiai, juodieji , 400 gramų
  • Laimas , 4 vienetai
  • Avokadai , 4 vienetai
  • Alyvuogių aliejus
  • Vasabi , 2 arbatiniai šaukšteliai
  • Druska
  • Pipirai
Gaminimo instrukcija:
  1. Išvirti ryžius ir juos perplauti šaltu vandeniu. Nusausinti ir leisti atvėsti.

  2. Avokadus ir žuvį supjaustyti, supilti laimo sultis, sudėti vasabi, berti druskos, pipirų ir apšlakstyti alyvuogių aliejumi.

  3. Į lėkštę sudėti ryžius, ant viršaus avokadus ir lašišą.

    Papuošti citrinos žiedais ar šviežia mėtos šakele.

    Skanaus!

Čiop Čiop
Komentarai0

Panašūs receptai

 Daugiau receptų
Ar žinote, kad...

Jei nenorite verkti, pjaustydami svogūną ant peilio galo užmaukite duonos kubelį.

Rodyti kitą patarimą
Reklama
Dienos populiariausi
Marinuota strimele Dešrelės su bulvėmis Įdaryti makaronų vamzdeliai Naminė pica Virtų bulvių cepelinai su mėsa Orkaitėje troškinti balandėliai
Reklama
Prisijunk prie mūsų!