Greita paieška
Receptai
Draugai

Lašišos tartaras su avokadu ir laimu patiekiamas su juodaisiais ryžiais

Lašišos tartaras su avokadu ir laimu patiekiamas su juodaisiais ryžiais
Rekomenduojame:
Įvertino 3 lankytojai

Kategorijos: Žuvis, Karšti patiekalai
Paruošimo laikas:
Porcijų skaičius: Perskaičiuoti
Ingredientai:
  • Lašiša, šviežia , 500 gramų
  • Ryžiai, juodieji , 400 gramų
  • Laimas , 4 vienetai
  • Avokadai , 4 vienetai
  • Alyvuogių aliejus
  • Vasabi , 2 arbatiniai šaukšteliai
  • Druska
  • Pipirai
Gaminimo instrukcija:
  1. Išvirti ryžius ir juos perplauti šaltu vandeniu. Nusausinti ir leisti atvėsti.

  2. Avokadus ir žuvį supjaustyti, supilti laimo sultis, sudėti vasabi, berti druskos, pipirų ir apšlakstyti alyvuogių aliejumi.

  3. Į lėkštę sudėti ryžius, ant viršaus avokadus ir lašišą.

    Papuošti citrinos žiedais ar šviežia mėtos šakele.

    Skanaus!

Čiop Čiop
Komentarai0

Panašūs receptai

 Daugiau receptų
Ar žinote, kad...

Jei norite puresnių mielinių blynų, raugą ruoškite su vandeniu. Bet su pienu paruošto raugo blynai daug skanesni. Idealiausia – maišyti juos per pusę. 4 stiklinėms miltų reikia 25-30 g mielių.

Rodyti kitą patarimą
Reklama
Dienos populiariausi
Keptas kiaušinis duonoje "jaučio akis" Grybų padažas Troškintos kiaulienos kepenėlės Virtos “gėlytės” Burokėlių salotos Biskvitinis pyragas
Reklama
Prisijunk prie mūsų!