Greita paieška
Receptai
Draugai

Lavašo vyniotinis su varške

Lavašo vyniotinis su varške
Rekomenduojame:
Įvertino 11 lankytojų 10

Gaminimo instrukcija:
  1. 1 lavašas, 600g varškės, 6 kiaušiniai, 4 šaukštai cukraus, mažas pakelis "studentų maisto", arba džiovintų vaisių, riešutų, 3 šaukštai manų

  2. Kiaušinius suplakame su cukrumi, dedame manus, varškę, gerai ištriname, tada dedame "studentų maistą" arba džiovintus vaisius, riešutus. Masę tepame ant lavašo ir susukame vyniotinį. Kepame orkaitėje apie 15 min 200 C temperatūroje. Valgome vieną arba su grietine ar uogiene. Skanaus

Komentarai10
Lina Žebrauskienė

labai fainuolis :))Ismeginau.

Lina Žebrauskienė

sendien meginsiu:))

Lina Žebrauskienė

tikrai ismegintas bus.

loreta...

PRITARIU...

jurate

čia gerulis...

jolanta kasputienė

desertukui visai idomu būtų pamėginti...

Vita Macienė

atrodo patraukliai:)reiktų išmėginti! Nes pvz. kebabai lavaše mano šeimynai laabai patinka....

eglė...

na ačiū už paaiškinimą-žinosiu;)

nijole

Lavašas - tai armeniška duona, panaši į didelį lietinį. Jų yra pirkti dideliuose prekybos centruose.

eglė...

;)o kas tas lavašas:( bet atrodo skaniai...

Panašūs receptai

 Daugiau receptų
Ar žinote, kad...

Jei pyragą, keksą ar kitą kepinį sunku išimti iš formos, tai apverskite jį ant servetėlės ir ant formos viršaus uždėkite sudrėkintą rankšluostį. Po 10 min. Kepinys vienodai atšoks nuo formos sienelių.

Rodyti kitą patarimą
Reklama
Dienos populiariausi
Slyvų pyragas KRIAUŠIENĖ Troškintos kiaulienos kepenėlės Keksiukai su spanguolėmis Ispaniškos pomidorų salotos Mielinė plonapadės picos tešla
Reklama
Prisijunk prie mūsų!