Lazanija su špinatais ir varške
- Varškė , 400 gramų
- Lazanijos lakštai , 250 gramų
- Svogūnai , 2 vienetai
- Špinatai , 250 gramų
- Kiaušiniai , 2 vienetai
- Pomidorų pasta , 1 pakelis
- Fermentinis sūris , 200 gramų
- Bazilikai , 1 pundelis
- Krapai , 1 pundelis
- Druska , 1 žiupsnelis
- Miltai , 2 valgomieji šaukštai
- Sviestas , 2 valgomieji šaukštai
- Pienas , 500 mililitrų
Nulupkite sovūnus ir supjaustykite. Pakepinkite svieste į į keptuve sudėkite špinatus. Viską išmaišykite. Kelias minutes patroškinkite ir atvėsinkite.
Apkepintus produktus sudėkite į varškę. Išmaišykite. Sudėkite pusę tarkuoto sūrio, įmuškite kiaušinius, prieskonius ir supjaustytus žalumynus. Išmaišykite.
Ištirpinkite sviestą, sudėkite miltus, maišykite ir pakepkite taip 1 minutę.
Nenustokite maišyti ir supilkite pieną. Šiek tiek pavirkite, kad padažas sutirštėtų. Pabarstykite druskos ir pipiriukų.
Kepimo indą padenkite pomidorų pasta. Uždėkite sluoksnį lazanijos lakštų. Tuomet pusę varškės įdaro. Tuome dėkite antrą sluoksnį lakštų ir vėl varškę. Jums reikės ir trečio lazanijos lakštų sluoksnio. Ant viršaus užpilkite padažą ir banarstykite likusią pusę sūrio.
Uždenkite folija ir kepkite orkaitėje, įkaitintoje iki 200 laipsnių 40-50 minučių. likus 10 minučių iki kepimo pabaigos, foliją nuimkite.
- Komentuoti

Labai aiskus, elementarus receptas ir gaunasi labai skani lazanija! Tikrai 10 balu!

OK, o prie ko cia pomdoru pasta??? wtf??

butinai pasigaminsiu ir paragausiu,speju lb lb skaniai turetu gautis
Panašūs receptai
Daugiau receptųSausos žaliosios arbatžolės padės nuo pykinimo nėščiosioms, taip pat sergant jūros liga ar važiuojant automobiliu. Arbatžoles reikia kramtyti.
Rodyti kitą patarimą