Lazanijos suktinukai
- Pomidorų padažas , 300 gramų
- Krabų lazdelės , 225 gramai
- Ricotta sūris , 50 gramų
- Kiaušinio baltymai , 1 vienetas
- Džiovintos petražolės , 0,5 arbatinio šaukštelio
- Svogūnų milteliai , 0,3 arbatinio šaukštelio
- Česnakų milteliai , 0,3 arbatinio šaukštelio
- Raudonėliai , 0,3 arbatinio šaukštelio
- Sūris su mėlynuoju pelėsiu , 30 gramų
- Lazanijos lakštai , 4 vienetai
- Fermentinis sūris , 100 gramų
Lazanijos lakštus pavirti apie 5 min., išgriebti ir nusausinti.
Šakute išmaišyti susmulkintas krabų lazdeles, ricotta sūrį (galima naudoti paprastą varškę), sutarkuotą mėlynąjį sūrį, kiaušinio baltymą ir prieskonius.
Gautą masę padalinti į keturias dalis ir dėti ant kiekvieno lazanijos lakšto šalia krašto. Susukti į rutulius ir dėti į skardą.
Lazanijos suktinukus gausiai aptepti pomidorų padažu (turi būti padengtas visas lakštas).
Suktinukus apdenkite folija ir su šakute padarykite keletą skylučių, garams išeiti.
Suktinukus kepti 180 C orkaitėje 30 minučių.
Apibarstykite tarkuotu fermentiniu sūriu ir dar 5 minutėms įdėkite į orkaitę, kad sūris išsilydytų.
- Komentuoti

reiks isbandyt :)

rekomenduoju ;)
Panašūs receptai
Daugiau receptųKepsniai bus minkštesni, jei juos prieš kepant patepsite acto ir aliejaus mišiniu ir paliksite keletui valandų.
Rodyti kitą patarimą