Greita paieška
Receptai
Draugai

Lazanijos suktinukai

Lazanijos suktinukai
Rekomenduojame:
Įvertino 2 lankytojai 2

Paruošimo laikas:
Porcijų skaičius: Perskaičiuoti
Padažui:
  • Pomidorų padažas , 300 gramų
Įdarui:
  • Krabų lazdelės , 225 gramai
  • Ricotta sūris , 50 gramų
  • Kiaušinio baltymai , 1 vienetas
  • Džiovintos petražolės , 0,5 arbatinio šaukštelio
  • Svogūnų milteliai , 0,3 arbatinio šaukštelio
  • Česnakų milteliai , 0,3 arbatinio šaukštelio
  • Raudonėliai , 0,3 arbatinio šaukštelio
  • Sūris su mėlynuoju pelėsiu , 30 gramų
Reikės:
  • Lazanijos lakštai , 4 vienetai
Pabarstymui:
  • Fermentinis sūris , 100 gramų
Gaminimo instrukcija:
  1. Lazanijos lakštus pavirti apie 5 min., išgriebti ir nusausinti.

  2. Šakute išmaišyti susmulkintas krabų lazdeles, ricotta sūrį (galima naudoti paprastą varškę), sutarkuotą mėlynąjį sūrį, kiaušinio baltymą ir prieskonius.

  3. Gautą masę padalinti į keturias dalis ir dėti ant kiekvieno lazanijos lakšto šalia krašto. Susukti į rutulius ir dėti į skardą.

  4. Lazanijos suktinukus gausiai aptepti pomidorų padažu (turi būti padengtas visas lakštas).

  5. Suktinukus apdenkite folija ir su šakute padarykite keletą skylučių, garams išeiti.

  6. Suktinukus kepti 180 C orkaitėje 30 minučių.

  7. Apibarstykite tarkuotu fermentiniu sūriu ir dar 5 minutėms įdėkite į orkaitę, kad sūris išsilydytų.

Receptą atsiuntė Ela
Komentarai2
Olga

reiks isbandyt :)

Karolina

rekomenduoju ;)

Panašūs receptai

 Daugiau receptų
Ar žinote, kad...

Kepsniai bus minkštesni, jei juos prieš kepant patepsite acto ir aliejaus mišiniu ir paliksite keletui valandų.

Rodyti kitą patarimą
Reklama
Dienos populiariausi
Česnakinis padažas kebabams Mieliniai čeburėkai Kugelis su cukinija Keksiukai su spanguolėmis Virtos “gėlytės” Cukinija žiemai "Donecko"
Reklama
Prisijunk prie mūsų!