Greita paieška
Receptai
Draugai
Ledai „Karštas bučinys"
Gaminimo instrukcija:
1 stiklinė degtinės,
1 stiklinė miltinio cukraus,
1 indelis kondensuoto pieno,
10 trynių.
Papuošimui:
200 g grietinėlės,
2 šaukštai cukraus,
2 puselės konservuotų persikų,
4 šaukštai kokoso drožlių.Kondensuotą pieną supilame į indą plakimui. Suberiame miltinį cukrų. Nuolat plakdami po vieną įmušame trynius ir plona srovele supilame degtinę.
Šią masę supilame į stiklainį ir parą laikome šaltai.Sutirštėjusius ledus šaukštu dedame į porcijinius indelius, puošiame plaktos grietinėlės bokšteliais, konservuotų persikų skiltelėmis ir kokoso drožlėmis.
Komentarai0
- Komentuoti
Panašūs receptai
Daugiau receptųAr žinote, kad...
Pašalusios bulvės neteks saldoko skonio, jei prieš ruošdamos jas palaikysite šaltame vandenyje, o paskui sudėsite į verdantį vandenį ir įpilsite šaukštelį acto.
Rodyti kitą patarimąReklama
Dienos populiariausi
Reklama
Prisijunk prie mūsų!