Greita paieška
Receptai
Draugai

Ledai „Karštas bučinys"

Ledai „Karštas bučinys"
Rekomenduojame:
Įvertino 12 lankytojų

Gaminimo instrukcija:
  1. 1 stiklinė degtinės,
    1 stiklinė miltinio cukraus,
    1 indelis kondensuoto pieno,
    10 trynių.

    Papuošimui:
    200 g grietinėlės,
    2 šaukštai cukraus,
    2 puselės konservuotų persikų,
    4 šaukštai kokoso drožlių.

  2. Kondensuotą pieną supilame į indą plakimui. Suberiame miltinį cukrų. Nuolat plakdami po vieną įmušame trynius ir plona srovele supilame degtinę.
    Šią masę supilame į stiklainį ir parą laikome šaltai.Sutirštėjusius ledus šaukštu dedame į porcijinius indelius, puošiame plaktos grietinėlės bokšteliais, konservuotų persikų skiltelėmis ir kokoso drožlėmis.

Komentarai0

Panašūs receptai

 Daugiau receptų
Ar žinote, kad...

Bulvių košė bus baltesnė, jei į ją pilsite tik verdantį pieną.

Rodyti kitą patarimą
Reklama
Dienos populiariausi
Grybų padažas Lietiniai su sūriu ir dešrelėmis Gaivus varškės desertas Mielinė plonapadės picos tešla Dešrelės su bulvėmis Šokoladinis kokteilis "Šokoladinis dangus"
Reklama
Prisijunk prie mūsų!