Greita paieška
Receptai
Draugai

Lengvai pagaminami cukriniai sausainiai

Lengvai pagaminami cukriniai sausainiai
Rekomenduojame:
Įvertino 7 lankytojai

Gaminimo instrukcija:
  1. 345 g miltų;
    5 g kepimo miltelių;
    225 g sviesto, minkšto;
    300 g cukraus;
    1 kiaušinis;
    5 ml vanilės ekstrakto.

  2. Įkaitinti orkaitę iki 190 laipsnių Celsijaus. Nedideliame inde sumaišyti miltus, kepimo miltelius. Didesniame inde iki vienalytės masės išmaišyti sviestą ir cukrų. Įmušti kiaušinį ir supilti vanilės ekstraktą. Pamažu įmaišyti miltus su kepimo milteliais. Paimti šaukšteliu tešlos, suformuoti rutuliuką, jį suploti ir dėti ant kepimo popieriumi išklotos skardos. Kepti nuo 8 iki 10 minučių įkaitintoje orkaitėje, kol pageltonuos. Palikti ataušti.

Komentarai0

Panašūs receptai

 Daugiau receptų
Ar žinote, kad...

Prieskonių aromatas liks nepakitęs, jei į sriubas ir troškinius juos bersite iki virimo pabaigos likus 10-15 min. Jei į ruošiamą patiekalą dedami nesmulkinti prieskoniai, tai baigus virti prieskoniai išimami, o jei patiekalas turi būti stipresnio aromato, prieskoniai dar kurį laiką palaikomi.

Rodyti kitą patarimą
Reklama
Dienos populiariausi
Čenakai Naminė pica Skanūs šašlykai su apelsinų sultimis Skaniausias šokoladinis pyragas Česnakinis padažas kebabams Vištienos kepsniukai
Reklama
Prisijunk prie mūsų!