Greita paieška
Receptai
Draugai

Lengvai paruošiami blynai

Lengvai paruošiami blynai
Rekomenduojame:
Įvertino 13 lankytojų 6

Paruošimo laikas:
Porcijų skaičius: Perskaičiuoti
Reikės:
  • Miltai , 300 gramų
  • Kiaušiniai , 1 vienetas
  • Cukrus , 2 arbatiniai šaukšteliai
  • Druska , 1 žiupsnelis
  • Pienas , 200 mililitrų
  • Sviestas , 1 arbatinis šaukštelis
  • Kepimo milteliai , 1 arbatinis šaukštelis
Gaminimo instrukcija:
  1. Visus ingredientus sumaišyti dubenyje. Gautą tešlą palikti 5 min. pastovėti.

  2. Keptuvę patepti sviestu, dėti po šaukštą tešlos ant karštos keptuvės.

  3. Pasirodžius burbuoliukams ant blyno juos paversti.

Receptą atsiuntė Laura
 
 
Komentarai6
sss

kad netepri keptuve, reikia ideti sauksta aliejaus i mase:)

Lina

Ka tik issikepiau siuos blynelius. Skonis tikrai geras. Viena blyno puse gavosi tokios pacios spalvos kaip parodyta, o kita vistiek nesigavo. O del pakilimo, tai turbut cia nuo sodos priklauso. beje kepiau be jokiu riebalu, nes tik taip blynas graziai tol

vaida

as tai vietoj pieno pili kefyro, ir gaunasi kaip nuotraukjoje , bet kepant nereikia alejaus :)

Erika

Man patiko, tikrai gerai gaunasi :)

Gerda

ka tik issikepiau nezinau delko nesigauna tokie kaip per video ir per foto tokios spalvos ir lygus. Kai kuriuose matese,bet labai mazai. bet skanus,man patiko

INNa COoL

nuostabus blinai, tiesiog nuostabus!!!

Ar žinote, kad...

Jaunų ridikėlių lapuose gausu vitaminų bei mineralinių druskų, todėl nuplautus ir susmulkintus juos patariama naudoti salotoms.

Rodyti kitą patarimą
Reklama
Dienos populiariausi
Naminė pica Žemaičių blynai su faršu Nugarinės šašlykas Želė tortas „Vasarėlė“ Purūs keksiukai Bacardi Mojito [mochito] kokteilis
Reklama
Prisijunk prie mūsų!