Greita paieška
Receptai
Draugai

Lengvi, greiti ir skanūs lietiniai

Lengvi, greiti ir skanūs lietiniai
Rekomenduojame:
Įvertino 4 lankytojai 2

Paruošimo laikas:
Porcijų skaičius: Perskaičiuoti
Padažui:
  • Apelsinai , 1 vienetas
  • Sviestas , 60 gramų
Tešlai:
  • Kiaušinis , 2 vienetai
  • Druska , 1 žiupsnelis
  • Miltai , 4 stiklinės
  • Pienas , 4 stiklinės
  • Aliejus , 3 valgomieji šaukštai
Gaminimo instrukcija:
  1. Kiaušinius išplakti su druska. Supilti pieną, nuolat maišant po truputį suberti miltus. Galiausiai į tešlą įmaišyti aliejaus. Stiklinės apie 120-140 ml talpos. Jei tešla per tiršta ar per skysta ne bėda - įberkite daugiau miltų arba įpilkite šiek tiek pieno.

  2. Lietinius blynus kepti kaip įprasta; pilti pora šaukštų į keptuvę per visą plotį.

  3. Iškepusius blynus patiekiame su padažu: ištirpinti sviestą keptuvėje, suberti sutarkuotą apelsino žievelę. Pakepinti 2 min. Po to supilti apelsinų sultis, apie 100 ml. Gerai išmaišyti.

Komentarai2
as

aivaras ... tau reikia tu ir daryk,cia nekniaukias ...

Aivaras

Su varske saldzia reikia daryt :)

Panašūs receptai

 Daugiau receptų
Ar žinote, kad...

Sultinys bus skanesnis, jei į verdantį sultinį įdėsite gabaliuką sūrio.

Rodyti kitą patarimą
Reklama
Dienos populiariausi
Pekino kopūstų salotos Marinuota strimele Kepta žuvis marinate Kepti šonkauliukai medaus-garstyčių marinate Žuvienė iš upėtakio Įprasti morenginiai sausainiai
Reklama
Prisijunk prie mūsų!