Greita paieška
Receptai
Draugai
Lengvi, greiti ir skanūs lietiniai
Kategorijos:
Lietiniai, Blynai, sklindžiai
Paruošimo laikas:
Porcijų skaičius:
Perskaičiuoti
Padažui:
- Apelsinai , 1 vienetas
- Sviestas , 60 gramų
Tešlai:
- Kiaušinis , 2 vienetai
- Druska , 1 žiupsnelis
- Miltai , 4 stiklinės
- Pienas , 4 stiklinės
- Aliejus , 3 valgomieji šaukštai
Gaminimo instrukcija:
Kiaušinius išplakti su druska. Supilti pieną, nuolat maišant po truputį suberti miltus. Galiausiai į tešlą įmaišyti aliejaus. Stiklinės apie 120-140 ml talpos. Jei tešla per tiršta ar per skysta ne bėda - įberkite daugiau miltų arba įpilkite šiek tiek pieno.
Lietinius blynus kepti kaip įprasta; pilti pora šaukštų į keptuvę per visą plotį.
Iškepusius blynus patiekiame su padažu: ištirpinti sviestą keptuvėje, suberti sutarkuotą apelsino žievelę. Pakepinti 2 min. Po to supilti apelsinų sultis, apie 100 ml. Gerai išmaišyti.
Komentarai2
- Komentuoti
as

aivaras ... tau reikia tu ir daryk,cia nekniaukias ...
Aivaras

Su varske saldzia reikia daryt :)
Panašūs receptai
Daugiau receptųAr žinote, kad...
Sultinys bus skanesnis, jei į verdantį sultinį įdėsite gabaliuką sūrio.
Rodyti kitą patarimąReklama
Dienos populiariausi
Reklama
Prisijunk prie mūsų!