Greita paieška
Receptai
Draugai

Lenkiškai troškintos kepenėlės

Lenkiškai troškintos kepenėlės
Rekomenduojame:
Įvertino 6 lankytojai

Paruošimo laikas:
Ingredientai:
  • Jaučio kepenys , 90 gramų
  • Citrinos rūgštiis , 2 gramai
  • Cukrus , 1 žiupsnelis
  • Kvietiniai miltai , 1 valgomasis šaukštas
  • Taukai , 1 valgomasis šaukštas
  • Razinos , 1 valgomasis šaukštas
  • Svogūnai , 1
  • Obuoliai , 0,5 vieneto
  • Cinamonas , 1 žiupsnelis
  • Grietinė , 3 valgomieji šaukštai
Gaminimo instrukcija:

Nuplautos, lazdelėmis supjaustytos kepenėlės 4 val. marinuojamos vandenyje su citrinos rūgštimi. Po to pavoliojamos miltuose, sumaišytuose su druska, ir apkepamos. Apkeptos kepenėlės sudedamos į puodą, užpilamos sultiniu, įdedama nuplikytų razinų, pusžiedžiais supjaustytų ir pakepintų svogūnų, skiltelėmis supjaustytų obuolių ir troškinama.

Baigiant troškint,i pridedama cukraus, cinamono ir grietinės.

Komentarai0

Panašūs receptai

 Daugiau receptų
Ar žinote, kad...

Sutarkuotos bulvės nepajuos, jei įpilsite truputį pieno, įdėsite varškės arba citrinos rūgštelės.

Rodyti kitą patarimą
Reklama
Dienos populiariausi
Virtos “gėlytės” Silkė su cukinija Žemaičių blynai su faršu Krabų lazdelių suktinukai Keksiukai su spanguolėmis Kugelis su cukinija
Reklama
Prisijunk prie mūsų!