Greita paieška
Receptai
Draugai
Lenkiškai troškintos kepenėlės
Kategorijos:
Raudona mėsa, Karšti patiekalai
Paruošimo laikas:
Ingredientai:
- Jaučio kepenys , 90 gramų
- Citrinos rūgštiis , 2 gramai
- Cukrus , 1 žiupsnelis
- Kvietiniai miltai , 1 valgomasis šaukštas
- Taukai , 1 valgomasis šaukštas
- Razinos , 1 valgomasis šaukštas
- Svogūnai , 1
- Obuoliai , 0,5 vieneto
- Cinamonas , 1 žiupsnelis
- Grietinė , 3 valgomieji šaukštai
Gaminimo instrukcija:
Nuplautos, lazdelėmis supjaustytos kepenėlės 4 val. marinuojamos vandenyje su citrinos rūgštimi. Po to pavoliojamos miltuose, sumaišytuose su druska, ir apkepamos. Apkeptos kepenėlės sudedamos į puodą, užpilamos sultiniu, įdedama nuplikytų razinų, pusžiedžiais supjaustytų ir pakepintų svogūnų, skiltelėmis supjaustytų obuolių ir troškinama.
Baigiant troškint,i pridedama cukraus, cinamono ir grietinės.
Komentarai0
- Komentuoti
Panašūs receptai
Daugiau receptųAr žinote, kad...
Plastmasiniuose induose ilgai laikomi pieno, varškės, grietinės produktai įgaus nemalonų kvapą ir skonį.
Rodyti kitą patarimąReklama
Dienos populiariausi
Reklama
Prisijunk prie mūsų!