Greita paieška
Receptai
Draugai

Libietiškas ragu su moliūgais

Libietiškas ragu su moliūgais
Rekomenduojame:
Įvertino 3 lankytojai

Kategorijos: Troškiniai
Paruošimo laikas:
Porcijų skaičius: Perskaičiuoti
Ingredientai:
  • Mėsa, sprandinė ar kumpis , 700 kilogramų
  • Bulvės , 4 vienetai
  • Pupelės , 1 skardinė
  • Morkos , 1 valgomasis šaukštas
  • Svogūnai , 2 valgomieji šaukštai
  • Moliūgai , 300 gramų
  • Petražolės , 1 pundelis
  • Česnakai
  • Druska
  • Aliejus
  • Prieskoniai, kaukazietiški
  • Pipirai
Gaminimo instrukcija:
  1. Į puodą su vandeniu sudėkite užvirti bulves bulves.

  2. Mėsą supjaustykite vidutinio dydžio gabaliukais ir įtrinkite druska, pipirais ir česnaku. Tada apkepkite karštame aliejuje ant didelės ugnies. Tada sumažinkite liepsną, sudėkite kartu apkepti supjaustytus svogūnus, morką, berkite kaukazietiškų prieskonių. Viskam apkepus, sudėkite visą keptuvės turinį į verdantį puodą su bulvėmis ir troškinkite ant mažos ugnies apie 30 minučių.

  3. Tada į ragu sudėkite nusuktas konservuotas pupeles (jei naudojate žirnius, pirmiausia virkite juos, o tik tada dėkite virti bulves) ir moliūgo gabaliukus, sudėkite kapotas petražoles ir troškinkite viską dar 10 - 15 min.

Receptą atsiuntė Maja
Komentarai0

Panašūs receptai

 Daugiau receptų
Ar žinote, kad...

Pjaustyti rokforo sūrį bus lengviau, jei peilį suvilgysite karštu vandeniu.

Rodyti kitą patarimą
Reklama
Dienos populiariausi
Varškės pyragas su jogurtu Virtos “gėlytės” Zrazai su trimis įdarais Sūrio padažas makaronams Keksiukai su spanguolėmis Krevetės grietinėlės padaže
Reklama
Prisijunk prie mūsų!