Greita paieška
Receptai
Draugai

Libietiškas ragu su moliūgais

Libietiškas ragu su moliūgais
Rekomenduojame:
Įvertino 3 lankytojai

Kategorijos: Troškiniai
Paruošimo laikas:
Porcijų skaičius: Perskaičiuoti
Ingredientai:
  • Mėsa, sprandinė ar kumpis , 700 kilogramų
  • Bulvės , 4 vienetai
  • Pupelės , 1 skardinė
  • Morkos , 1 valgomasis šaukštas
  • Svogūnai , 2 valgomieji šaukštai
  • Moliūgai , 300 gramų
  • Petražolės , 1 pundelis
  • Česnakai
  • Druska
  • Aliejus
  • Prieskoniai, kaukazietiški
  • Pipirai
Gaminimo instrukcija:
  1. Į puodą su vandeniu sudėkite užvirti bulves bulves.

  2. Mėsą supjaustykite vidutinio dydžio gabaliukais ir įtrinkite druska, pipirais ir česnaku. Tada apkepkite karštame aliejuje ant didelės ugnies. Tada sumažinkite liepsną, sudėkite kartu apkepti supjaustytus svogūnus, morką, berkite kaukazietiškų prieskonių. Viskam apkepus, sudėkite visą keptuvės turinį į verdantį puodą su bulvėmis ir troškinkite ant mažos ugnies apie 30 minučių.

  3. Tada į ragu sudėkite nusuktas konservuotas pupeles (jei naudojate žirnius, pirmiausia virkite juos, o tik tada dėkite virti bulves) ir moliūgo gabaliukus, sudėkite kapotas petražoles ir troškinkite viską dar 10 - 15 min.

Receptą atsiuntė Maja
Komentarai0

Panašūs receptai

 Daugiau receptų
Ar žinote, kad...

Dėdamos į tešlą razinas, apvoliokite jas miltuose. Tuomet jos vienodai pasiskirstys tešloje.

Rodyti kitą patarimą
Reklama
Dienos populiariausi
Žemaičių blynai su faršu Pievagrybių padažas Kotletai su varške Miltiniai blynai Purūs keksiukai Pekino kopūstų salotos
Reklama
Prisijunk prie mūsų!