Greita paieška
Receptai
Draugai

Liesas kugelis

Liesas kugelis
Rekomenduojame:
Įvertino 1 lankytojas 1

Paruošimo laikas:
Ingredientai:
  • Bulvės , 10 vienetų
  • Šaldytų kiaušinių produktas (frozen egg product, thawed), atšildytas , 0,3 stiklinės
  • Pienas, liesas , 0,5 stiklinės
  • Svogūnas, smulkintas , 1 vienetas
  • Aliejus , 1 valgomasis šaukštas
  • Druska
  • Pipirai
Gaminimo instrukcija:
  1. Nulupkite ir smulkiai sutarkuokite bulves.

  2. Susmulkintą svogūną pakepinkite aliejuje, kol pagels.

  3. Svogūną, pašildytą liesą pieną ir likusius produktus sudėkite į sutarkuotų bulvių masę.

  4. Gerai išmaišykite. Padenkite skardos paviršių riebalais, kad, kepant, kugelis nepriliptų. Supilkite masę į skardą ir kepkite 220°C temperatūroje 10 minučių.

  5. Tada temperatūrą sumažinkite iki 180°C ir kepkite dar 45 minutes arba kol kugelio paviršius taps gražiai rusvas.

    Galite valgyti su varške arba sumažinto riebumo grietine.

Komentarai1
zita balcytiene

kugeliui tarkius skanu uzplikyti verdanciu pienu su sviestu

Panašūs receptai

 Daugiau receptų
Ar žinote, kad...

Nepanaudotas svogūnas ilgiau išliks šviežias ir maistingas, jei perpjautą vietą patepsite riebalais.

Rodyti kitą patarimą
Reklama
Dienos populiariausi
Marinuotos šparaginės pupelės Bulvės su grybais kaimiškai Cukinija žiemai "Donecko" Želė tortas „Vasarėlė“ Marinuoti žiediniai kopūstai Tiršta vištienos ir pievagrybių sriuba
Reklama
Prisijunk prie mūsų!