Greita paieška
Receptai
Draugai

Lietiniai

Lietiniai
Rekomenduojame:
Įvertino 5 lankytojai 2

Paruošimo laikas:
Porcijų skaičius: Perskaičiuoti
Įdarui:
  • Varšė, riebi , 300 gramų
  • Razinos , 1 sauja
  • Cukrus , 2 valgomieji šaukštai
Tešlai:
  • Pienas , 2 stiklinės
  • Kiaušiniai , 1 vienetas
  • Miltai , 0,5 stiklinės
Gaminimo instrukcija:
  1. Visus produktus tešlai gerai išplakame, kad gautųsi skysta tešla.

  2. Įkaitintą keptuvę ištriname lašinukais, sviestu ar aliejumi ir samčiu įpilame tešlos. Sukiodami keptuvę suformuojame blyną per visą keptuvę.

  3. Kai blynas iškepa mentele apverčiame ant kitos pusės. Į iškeptus blynelius vyniojame įdarą.
    Įdarui : visus produktus gerai išmaišome.

Komentarai2
ernesta

lengvas patiekalas kaip tik man :)

jolanta kasputienė

na norėčiau pamatyti kaip skraidina ...:)

Panašūs receptai

 Daugiau receptų
Ar žinote, kad...

Verdamos manų kruopos nesušoks gumuliukais, jei išmaišysite jas šaltame vandenyje ir tik po to supilsite į verdantį vandenį.

Rodyti kitą patarimą
Reklama
Dienos populiariausi
Troškintos kiaulienos kepenėlės Burokėlių salotos Virtų bulvių cepelinai su mėsa Šventiška žąsies krūtinelė Žemaičių blynai su faršu Makaronai su tunu kepti orkaitėje
Reklama
Prisijunk prie mūsų!