Greita paieška
Receptai
Draugai

Lietiniai

Lietiniai
Rekomenduojame:
Įvertino 11 lankytojų 7

Paruošimo laikas:
Porcijų skaičius: Perskaičiuoti
Tešlai:
  • Miltai , 13 valgomųjų šaukštų
  • Kiaušiniai , 1 vienetas
  • Vanduo , 0,5 litro
  • Cukrus , 1 arbatinis šaukštelis
  • Druska , 1 žiupsnelis
  • Aliejus , 2 valgomieji šaukštai
Gaminimo instrukcija:
  1. Visus ingredientus išmaišome iki vientisos masės.

  2. Tešla turi gautis skysta.

  3. Pilti 2-3 šaukštus į įkaitintą keptuvę ir kepti iš abiejų pusių. Blynai turi būti per visą keptuvę.

Komentarai7
Jolita

Super geri blyneliai!

Lina Žebrauskienė

kartais nespeju idaryti...:))Maniskiai juos labai gerai su spirguciais kerta.

Administrator

tai juos jau reikia idarytus valgyt, kitaip nieko nebus.. nespeciau kept.. ;)))

Lina Žebrauskienė

net sakyciau per daug lengvai:)

nijole

20 nėra daug, nes jie labai lengvai valgosi

Lina Žebrauskienė

na as tiek darau savo seimynai, todel labai puikiai zinau proporcijas.Iseina apie 20 lietiniu.

Administrator

oach blyneliai.. ;))) bet geriau prirasyk kokiam kiekiuj cia, nes 13 saukstu miltu ir puse litro vandens tai man pavalgyt jau butu tikrai perdaug.. manau tau irgi.. ;))

Panašūs receptai

 Daugiau receptų
Ar žinote, kad...

Aštrus svogūnų kvapas nedirgins akių, jei prieš pjaustydamos peilį suvilgysite šaltu vandeniu.

Rodyti kitą patarimą
Reklama
Dienos populiariausi
Šventiška žąsies krūtinelė Kiaulienos nugarinė su sūriu Įdaryti makaronų vamzdeliai Sūrio padažas makaronams Nugarinės šašlykas Želė tortas „Vasarėlė“
Reklama
Prisijunk prie mūsų!