Greita paieška
Receptai
Draugai

Lietiniai

Lietiniai
Lietiniai
Rekomenduojame:
Įvertino 7 lankytojai 4

Paruošimo laikas:
Porcijų skaičius: Perskaičiuoti
Tešlai:
  • Miltai , 1 stiklinė
  • Pienas , 1,3 stiklinės
  • Kiaušiniai , 2 vienetai
  • Aliejus , 2 valgomieji šaukštai
  • Druska , 1 žiupsnelis
Gaminimo instrukcija:
  1. Išplakite kiaušinius, įmaišykite miltus, pieną, aliejų ir druską.

  2. Viską išmaišykite iki vientisos tolygios masės.

  3. Tešlą palikite šaldytuve vienai valandai.

  4. Jei po valandos ji atrodys šiek tiek per tiršta, tuomet įpilkite dar šiek tiek pieno. Tešla turi būti grietinėlės tirštumo.

  5. Įkaitinkite keptuvę ant vidutinės ugnies, patepę ją riebalais. Jei neturite lašinių, puikiai tiks popierinis rankšluostėlis, suvilgytas kepimo aliejumi.

  6. Pilkite tešlos į keptuvę ir ją tolygiai išskirstykite. Tešlai išdžiuvus, apverskite blyną ir pakepkite dar 10-15 sekundžių.

  7. Gausite apie 10 blynų. Skanaus!

Receptą atsiuntė Simona
Komentarai4
Daiva

Na ,kaip pavadinsi-nepagadinsi.Nes receptas PUIKUS!!!!!

Akvilė

Geras receptas, viskas puikiai gavosi ir buvo labai gardu. :) Dabar dažnai gaminu su vis kitokiais įdarais. :)

Kristina

As kepu sokoladinius lietinius su bananais

Daiva

Tikrai labai super blyneliai !!!!

Panašūs receptai

 Daugiau receptų
Ar žinote, kad...

Jei nuvyto krapai ar petražolės, įdėkite juos kelioms minutėms į vandenį su actu (1 šaukštelis acto pusei stiklinės vandens).

Rodyti kitą patarimą
Reklama
Dienos populiariausi
Purūs blyneliai Vištienos kotletai su pievagrybiais Keptas kiaušinis duonoje "jaučio akis" Kepti šonkauliukai medaus-garstyčių marinate Kava kitaip Varškės apkepas
Reklama
Prisijunk prie mūsų!