Lietiniai
- Miltai , 1 stiklinė
- Pienas , 1,3 stiklinės
- Kiaušiniai , 2 vienetai
- Aliejus , 2 valgomieji šaukštai
- Druska , 1 žiupsnelis
Išplakite kiaušinius, įmaišykite miltus, pieną, aliejų ir druską.
Viską išmaišykite iki vientisos tolygios masės.
Tešlą palikite šaldytuve vienai valandai.
Jei po valandos ji atrodys šiek tiek per tiršta, tuomet įpilkite dar šiek tiek pieno. Tešla turi būti grietinėlės tirštumo.
Įkaitinkite keptuvę ant vidutinės ugnies, patepę ją riebalais. Jei neturite lašinių, puikiai tiks popierinis rankšluostėlis, suvilgytas kepimo aliejumi.
Pilkite tešlos į keptuvę ir ją tolygiai išskirstykite. Tešlai išdžiuvus, apverskite blyną ir pakepkite dar 10-15 sekundžių.
Gausite apie 10 blynų. Skanaus!
- Komentuoti

Na ,kaip pavadinsi-nepagadinsi.Nes receptas PUIKUS!!!!!

Geras receptas, viskas puikiai gavosi ir buvo labai gardu. :) Dabar dažnai gaminu su vis kitokiais įdarais. :)

As kepu sokoladinius lietinius su bananais

Tikrai labai super blyneliai !!!!
Panašūs receptai
Daugiau receptųSalotoms ir mišrainėms majonezą galite pakeisti grietine, sumaišyta su kietai virto kiaušinio tryniu ir šaukšteliu garstyčių.
Rodyti kitą patarimą