Greita paieška
Receptai
Draugai

Lietiniai blynai

Lietiniai blynai
Rekomenduojame:
Įvertino 33 lankytojai

Paruošimo laikas:
Porcijų skaičius: Perskaičiuoti
Tešlai:
  • Miltai , 160 gramų
  • Pienas , 400 gramų
  • Kiaušiniai , 1 vienetas
  • Cukrus , 15 gramų
  • Sviestas , 10 gramų
  • Druska , 1 žiupsnelis
Gaminimo instrukcija:
  1. Į paruoštus miltus plakdami pilkite pieną, sudėkite druską, cukrų, išplaktą kiaušinį, viską gerai išmaišykite.

  2. Į įkaitintą ir sviestu išteptą keptuvę pilkite tešlos tiek, kad ji plonu sluoksniu padengtų keptuvės dugną.

  3. Lietinį apkepkite iš abiejų pusių.

  4. Tinka su uogiene, grietine, vaisių tyre.

Receptą atsiuntė Greta
Komentarai0

Panašūs receptai

 Daugiau receptų
Ar žinote, kad...

Mielinių blynų raugą vertėtų pradėti ruošti prieš 5-6 valandas. Iš pradžių piene ištirpinkite mieles ir dalį miltų, o tik vėliau, kai raugas ims kilti, berkite likusius miltus, dėkite prieskonius.

Rodyti kitą patarimą
Reklama
Dienos populiariausi
Sūrio padažas makaronams Taco Pievagrybių padažas Grybų padažas Vištienos širdelių guliašas Virtų bulvių cepelinai su mėsa
Reklama
Prisijunk prie mūsų!