Greita paieška
Receptai
Draugai

Lietiniai blynai su raugintais kopūstais

Lietiniai blynai su raugintais kopūstais
Rekomenduojame:
Įvertino 6 lankytojai

Paruošimo laikas:
Porcijų skaičius: Perskaičiuoti
Įdarui:
  • Rauginti kopūstai , 250 gramų
  • Šoninė, rūkyta , 150 gramų
Tešlai:
  • Miltai , 2 stiklinės
  • Vanduo , 600 mililitrų
  • Aliejus , 2 valgomieji šaukštai
  • Druska , 1 žiupsnelis
Gaminimo instrukcija:
  1. Miltus skiesti vandeniu tol, kol išmaišius masė taps labai skysta (nuo skystumo vėliau priklausys kokio storumo bus blynai ).

  2. Kol taisotės blynų masę, galite pradėti troškinti kopūstus.

  3. Prieš pradėdami, į kopūstus įpilkite šiek tiek aliejaus ir vandens, taip pat sudėkite supjaustytą šoninę ir laikas nuo laiko pamašydami, troškinkite. Kuomet kopūstai suminkštės, šiek tiek sumažinkite ugnį ir dar patroškinkite pora minučių.

  4. Iškepkite didelius lietinius blynus.

  5. Troškintus kopūstus vyniokite į blynų vidų ir valgykite.

Komentarai0

Panašūs receptai

 Daugiau receptų
Ar žinote, kad...

Perlinių kruopų košė bus baltesnė, jei pavirusį vandenį nupilsite ir kruopas užpilsite kitu verdančiu vandeniu.

Rodyti kitą patarimą
Reklama
Dienos populiariausi
Daržovių troškinys su vištiena Žemaičių blynai su faršu Burokėlių salotos Virtos “gėlytės” Įdaryti makaronų vamzdeliai Salotos su lašiša
Reklama
Prisijunk prie mūsų!