Greita paieška
Receptai
Draugai

Lietiniai su apelsininiu kremu

Lietiniai su apelsininiu kremu
Rekomenduojame:
Įvertino 6 lankytojai 1

Paruošimo laikas:
Porcijų skaičius: Perskaičiuoti
Padažui:
  • Sviestas , 100 gramų
  • Miltai , 2 valgomieji šaukštai
  • Apelsino žievelė , 1 arbatinis šaukštelis
  • Apelsinų sultys , 1 stiklinė
  • Cukrus , 2 arbatiniai šaukšteliai
  • Vanilinis cukrus , 1 arbatinis šaukštelis
  • Grietinėlė, 35 % riebumo , 200 gramų
Papuošimui:
  • Grietinėlė, 35 % riebumo , 0,5 stiklinės
  • Cukrus , 1 arbatinis šaukštelis
  • Apelsinai , 1 vienetas
Reikės:
  • Blynai , 10 vienetų
Gaminimo instrukcija:
  1. Padažui keptuvėje pakepiname sviestą su miltais.

  2. Maišydami po truputį supilame apelsinų sultis, suberiame apelsino žievelę, cukrų ir vanilinį cukrų. Įmaišome grietinėlę. Kai padažas užverda, nukaičiame.

  3. Pailgoje lėkštėje sudedame sulankstytus lietinius, supilame padažą ir papuošiame plakta pasaldinta grietinėle bei apelsino skiltelėmis.

Receptą atsiuntė Saulė
Komentarai1
nijole

Man blynai su saldžiaia kremais labai patinka, bandžiau su plikytu napoleono kremu - labai skanu, riks ir apelsininį pabandyti

Panašūs receptai

 Daugiau receptų
Ar žinote, kad...

Burokėlių lapkočiai daug vertingesni už pačius burokėlius, nes juose daugiau vitaminų ir kitų vertingų medžiagų.

Rodyti kitą patarimą
Reklama
Dienos populiariausi
Želė tortas „Vasarėlė“ Burokėlių salotos Keksiukai su spanguolėmis Cukinija žiemai "Donecko" Vengrijos agurkai Troškintos kiaulienos kepenėlės
Reklama
Prisijunk prie mūsų!