Greita paieška
Receptai
Draugai

Lietiniai su apelsininiu kremu

Lietiniai su apelsininiu kremu
Rekomenduojame:
Įvertino 2 lankytojai

Paruošimo laikas:
Porcijų skaičius: Perskaičiuoti
Padažui:
  • Sviestas , 100 gramų
  • Miltai , 2,5 valgomojo šaukšto
  • Apelsinai , 2 vienetai
  • Cukrus , 0,5 stiklinės
  • Vanilinis cukrus , 1 pakelis
  • Grietinėlė, 35 % riebumo , 200 gramų
Papuošimui:
  • Grietinėlė, 35 % riebumo , 100 gramų
  • Cukrus , 1 valgomasis šaukštas
  • Apelsinai , 0,3 vieneto
Gaminimo instrukcija:
  1. Pasigaminame 10 lietinių.

  2. Paruoškite padažą: keptuvėje pakepinkite sviestą su miltais.

  3. Maišydami po truputį supilkite 2 apelsinų sultis, suberkite 1 apelsino nutarkuotą žievelę, cukrų ir vanilinį cukrų. Įmaišykite grietinėlę. Kai padažas užvirs, nukaiskite.

  4. Į pailgą lėkštę sudėkite sulankstytus lietinius, supilkite padažą ir papuoškite pasaldinta plakta grietinėle bei apelsino skiltelėmis.

Receptą atsiuntė Giedrė
Komentarai0

Panašūs receptai

 Daugiau receptų
Ar žinote, kad...

Šviežią mėsą bus lengviau pjaustyti, jei ją šiek tiek palaikykite šaldytuve.

Rodyti kitą patarimą
Reklama
Dienos populiariausi
Salotos su lašiša BULGARIŠKI ŠALTIBARŠČIAI Grybų padažas Zrazai su trimis įdarais Lengvi, greiti ir skanūs lietiniai Želė tortas „Vasarėlė“
Reklama
Prisijunk prie mūsų!