Greita paieška
Receptai
Draugai
Lietiniai su dešrelėmis
Kategorijos:
Lietiniai, Blynai, sklindžiai
Paruošimo laikas:
Porcijų skaičius:
Perskaičiuoti
Įdarui:
- Dešrelės , 8 vienetai
Tešlai:
- Miltai , 250 gramų
- Pienas , 0,5 litro
- Kiaušiniai , 2 vienetai
- Aliejus , 1 valgomasis šaukštas
- Druska , 0,5 arbatinio šaukštelio
Gaminimo instrukcija:
Į miltus įmušame kiaušinius, įpilame aliejaus, truputį pieno, įberiame druskos. Viską gerai išmaišome iki vienalytės masės. Supilame likusį pieną.
Iš tešlos iškepame didelius plonus lietinius blynus. Įpjauname nuluptos dešrelės galiukus iš abiejų pusių. Į kiekvieną blyną įsukame po dešrelę taip, kad būtų matomi galai. Apkepame iš abiejų pusių. Patiekiame su šviežiais pomidorais arba daržovių salotomis.
Komentarai4
- Komentuoti
Rasa Šmulkštytė

gaminau viename bare,įprastas patiekalas,paprastas ir greitai pagaminamas,sotus...
Morta Pužaitė

lengva ir skanu :)
jolanta kasputienė

taip tiesa-šaunu kai vyrai gamina...
Vita Macienė

na šaunuolis Alfa:)
Panašūs receptai
Daugiau receptųAr žinote, kad...
Petražolės išsaugos ilgiau kvapą, jei jas plausite ne šaltu, o šiltu vandeniu.
Rodyti kitą patarimąReklama
Dienos populiariausi
Reklama
Prisijunk prie mūsų!