Greita paieška
Receptai
Draugai

Lietiniai su dešrelėmis

Lietiniai su dešrelėmis
Rekomenduojame:
Įvertino 13 lankytojų 4

Paruošimo laikas:
Porcijų skaičius: Perskaičiuoti
Įdarui:
  • Dešrelės , 8 vienetai
Tešlai:
  • Miltai , 250 gramų
  • Pienas , 0,5 litro
  • Kiaušiniai , 2 vienetai
  • Aliejus , 1 valgomasis šaukštas
  • Druska , 0,5 arbatinio šaukštelio
Gaminimo instrukcija:
  1. Į miltus įmušame kiaušinius, įpilame aliejaus, truputį pieno, įberiame druskos. Viską gerai išmaišome iki vienalytės masės. Supilame likusį pieną.

  2. Iš tešlos iškepame didelius plonus lietinius blynus. Įpjauname nuluptos dešrelės galiukus iš abiejų pusių. Į kiekvieną blyną įsukame po dešrelę taip, kad būtų matomi galai. Apkepame iš abiejų pusių. Patiekiame su šviežiais pomidorais arba daržovių salotomis.

Komentarai4
Rasa Šmulkštytė

gaminau viename bare,įprastas patiekalas,paprastas ir greitai pagaminamas,sotus...

Morta Pužaitė

lengva ir skanu :)

jolanta kasputienė

taip tiesa-šaunu kai vyrai gamina...

Vita Macienė

na šaunuolis Alfa:)

Panašūs receptai

 Daugiau receptų
Ar žinote, kad...

Prieskonių aromatas liks nepakitęs, jei į sriubas ir troškinius juos bersite iki virimo pabaigos likus 10-15 min. Jei į ruošiamą patiekalą dedami nesmulkinti prieskoniai, tai baigus virti prieskoniai išimami, o jei patiekalas turi būti stipresnio aromato, prieskoniai dar kurį laiką palaikomi.

Rodyti kitą patarimą
Reklama
Dienos populiariausi
Pomidorų sriuba su ryžiais Sūrio padažas makaronams Šviežių kopūstų sriuba Cukinija žiemai "Donecko" Pikantiškas kepsnys iš karkos - "Banginis" Burokėlių mišrainė su majonezu
Reklama
Prisijunk prie mūsų!