Greita paieška
Receptai
Draugai

Lietiniai su įdaru

Lietiniai su įdaru
Rekomenduojame:
Įvertino 2 lankytojai

Paruošimo laikas:
Porcijų skaičius: Perskaičiuoti
Įdarui:
  • Kiaušiniai , 4 vienetai
  • Kumpis rūkytas , 200 gramų
  • Fermentinis sūris , 100 gramų
  • Svogūnų laiškai , 1 pundelis
Tešlai:
  • Kiaušiniai , 1 vienetas
  • Vanduo , 2 stiklinės
  • Miltai , 1 stiklinė
  • Druska , 1 žiupsnelis
  • Aliejus , 2 valgomieji šaukštai
Gaminimo instrukcija:
  1. Kiaušinius išplakti su druska, aliejumi, vandeniu ir miltais.

  2. Išvirti kiaušinius. Supjaustyti kubeliais kiaušinius, kumpį, svogūnų laiškus ir fermentinį sūrį.

  3. Iš tešlos kepame lietinius blynus.

  4. Į kiekvieną iškeptą blyną įdėti pasigaminto įdaro.

  5. Susukti ir apkepti kiekvieną blyną įkaitintoje keptuvėje.

Komentarai0

Panašūs receptai

 Daugiau receptų
Ar žinote, kad...

Mielinių blynų raugą vertėtų pradėti ruošti prieš 5-6 valandas. Iš pradžių piene ištirpinkite mieles ir dalį miltų, o tik vėliau, kai raugas ims kilti, berkite likusius miltus, dėkite prieskonius.

Rodyti kitą patarimą
Reklama
Dienos populiariausi
Sluoksniuotos tuno salotos Žuvienė iš upėtakio Želė tortas „Vasarėlė“ Virtų bulvių cepelinai su mėsa Virti briuselio kopūstai su sviestu Virtos “gėlytės”
Reklama
Prisijunk prie mūsų!