Greita paieška
Receptai
Draugai
Lietiniai su rūkytu–keptu kumpiu
Kategorijos:
Lietiniai, Blynai, sklindžiai
Paruošimo laikas:
Porcijų skaičius:
Perskaičiuoti
Įdarui:
- Kumpis , 10 riekių
- Sviestas , 50 gramų
- Svogūnų laiškai , 2 vienetai
- Prieskoniai , 1 žiupsnelis
Tešlai:
- Kiaušiniai , 3 vienetai
- Miltai , 3 stiklinės
- Druska , 0,5 arbatinio šaukštelio
- Pienas , 2,5 stiklinės
Gaminimo instrukcija:
Iš lietiniams skirtų produktų išmaišome tešlą ir iškepame lietinius.
Pjaustytus svogūnus pakepiname ant sviesto. Pabarstome prieskoniais. Parūkytą kumpį sumalame, sudedame į pakepintus svogūnus ir kaitiname keptuvėje dar 2-3 min.
Jei matome, kad trūksta, galime kumpio pridėti daugiau.Svogūnų ir kumpio įdarą susukame į lietinius. Paruoštus lietinius galima iš karto valgyti arba pavolioti džiūvėsėliuose, kiaušinio plakinyje ir pakepinti keptuvėje. Skanaus.
Receptą atsiuntė Linas
Komentarai0
- Komentuoti
Panašūs receptai
Daugiau receptųAr žinote, kad...
Nepanaudotas svogūnas ilgiau išliks šviežias ir maistingas, jei perpjautą vietą patepsite riebalais.
Rodyti kitą patarimąReklama
Dienos populiariausi
Reklama
Prisijunk prie mūsų!