Greita paieška
Receptai
Draugai

Lietiniai su rūkytu–keptu kumpiu

Lietiniai su rūkytu–keptu kumpiu
Rekomenduojame:
Įvertino 6 lankytojai

Paruošimo laikas:
Porcijų skaičius: Perskaičiuoti
Įdarui:
  • Kumpis , 10 riekių
  • Sviestas , 50 gramų
  • Svogūnų laiškai , 2 vienetai
  • Prieskoniai , 1 žiupsnelis
Tešlai:
  • Kiaušiniai , 3 vienetai
  • Miltai , 3 stiklinės
  • Druska , 0,5 arbatinio šaukštelio
  • Pienas , 2,5 stiklinės
Gaminimo instrukcija:
  1. Iš lietiniams skirtų produktų išmaišome tešlą ir iškepame lietinius.

  2. Pjaustytus svogūnus pakepiname ant sviesto. Pabarstome prieskoniais. Parūkytą kumpį sumalame, sudedame į pakepintus svogūnus ir kaitiname keptuvėje dar 2-3 min.
    Jei matome, kad trūksta, galime kumpio pridėti daugiau.

  3. Svogūnų ir kumpio įdarą susukame į lietinius. Paruoštus lietinius galima iš karto valgyti arba pavolioti džiūvėsėliuose, kiaušinio plakinyje ir pakepinti keptuvėje. Skanaus.

Receptą atsiuntė Linas
Komentarai0

Panašūs receptai

 Daugiau receptų
Ar žinote, kad...

Daržovės bus skanesnės ir praras mažiau vitaminų bei mineralinių medžiagų, jei jas dėsite virti į verdantį vandenį.

Rodyti kitą patarimą
Reklama
Dienos populiariausi
Pekino kopūstų salotos Taco Žemaičių blynai su faršu Vištienos širdelių guliašas Čenakai Miltiniai blynai
Reklama
Prisijunk prie mūsų!