Greita paieška
Receptai
Draugai

Lietiniai su rūkytu–keptu kumpiu

Lietiniai su rūkytu–keptu kumpiu
Rekomenduojame:
Įvertino 6 lankytojai

Paruošimo laikas:
Porcijų skaičius: Perskaičiuoti
Įdarui:
  • Kumpis , 10 riekių
  • Sviestas , 50 gramų
  • Svogūnų laiškai , 2 vienetai
  • Prieskoniai , 1 žiupsnelis
Tešlai:
  • Kiaušiniai , 3 vienetai
  • Miltai , 3 stiklinės
  • Druska , 0,5 arbatinio šaukštelio
  • Pienas , 2,5 stiklinės
Gaminimo instrukcija:
  1. Iš lietiniams skirtų produktų išmaišome tešlą ir iškepame lietinius.

  2. Pjaustytus svogūnus pakepiname ant sviesto. Pabarstome prieskoniais. Parūkytą kumpį sumalame, sudedame į pakepintus svogūnus ir kaitiname keptuvėje dar 2-3 min.
    Jei matome, kad trūksta, galime kumpio pridėti daugiau.

  3. Svogūnų ir kumpio įdarą susukame į lietinius. Paruoštus lietinius galima iš karto valgyti arba pavolioti džiūvėsėliuose, kiaušinio plakinyje ir pakepinti keptuvėje. Skanaus.

Receptą atsiuntė Linas
Komentarai0

Panašūs receptai

 Daugiau receptų
Ar žinote, kad...

Jei pyragą, keksą ar kitą kepinį sunku išimti iš formos, tai apverskite jį ant servetėlės ir ant formos viršaus uždėkite sudrėkintą rankšluostį. Po 10 min. Kepinys vienodai atšoks nuo formos sienelių.

Rodyti kitą patarimą
Reklama
Dienos populiariausi
Zrazai su trimis įdarais studentiski bulviniai blyneliai Skaniausias šokoladinis pyragas Dešrelės su bulvėmis Marinuotos vištienos blauzdelės Tiršta vištienos ir pievagrybių sriuba
Reklama
Prisijunk prie mūsų!