Greita paieška
Receptai
Draugai

Lietiniai su rūkytu–keptu kumpiu

Lietiniai su rūkytu–keptu kumpiu
Rekomenduojame:
Įvertino 6 lankytojai

Paruošimo laikas:
Porcijų skaičius: Perskaičiuoti
Įdarui:
  • Kumpis , 10 riekių
  • Sviestas , 50 gramų
  • Svogūnų laiškai , 2 vienetai
  • Prieskoniai , 1 žiupsnelis
Tešlai:
  • Kiaušiniai , 3 vienetai
  • Miltai , 3 stiklinės
  • Druska , 0,5 arbatinio šaukštelio
  • Pienas , 2,5 stiklinės
Gaminimo instrukcija:
  1. Iš lietiniams skirtų produktų išmaišome tešlą ir iškepame lietinius.

  2. Pjaustytus svogūnus pakepiname ant sviesto. Pabarstome prieskoniais. Parūkytą kumpį sumalame, sudedame į pakepintus svogūnus ir kaitiname keptuvėje dar 2-3 min.
    Jei matome, kad trūksta, galime kumpio pridėti daugiau.

  3. Svogūnų ir kumpio įdarą susukame į lietinius. Paruoštus lietinius galima iš karto valgyti arba pavolioti džiūvėsėliuose, kiaušinio plakinyje ir pakepinti keptuvėje. Skanaus.

Receptą atsiuntė Linas
Komentarai0

Panašūs receptai

 Daugiau receptų
Ar žinote, kad...

Nepanaudotas svogūnas ilgiau išliks šviežias ir maistingas, jei perpjautą vietą patepsite riebalais.

Rodyti kitą patarimą
Reklama
Dienos populiariausi
Virtų bulvių cepelinai su mėsa Marinuota strimele Virtos “gėlytės” Astros kepsnys Kiaulienos nugarinė su sūriu Paprikų ir pomidorų salotos
Reklama
Prisijunk prie mūsų!