Greita paieška
Receptai
Draugai

Lietiniai su spanguolėmis ir migdolais

Lietiniai su spanguolėmis ir migdolais
Rekomenduojame:
Įvertino 1 lankytojas

Paruošimo laikas:
Porcijų skaičius: Perskaičiuoti
Įdarui:
  • Spanguolės , 150 gramų
Tešlai:
  • Miltai , 1 stiklinė
  • Kepimo milteliai , 1 arbatinis šaukštelis
  • Pienas , 1 stiklinė
  • Medus , 3 valgomieji šaukštai
  • Migdolai , 2 valgomieji šaukštai
Gaminimo instrukcija:
  1. Miltus sumaišyti su kepimo milteliais, po truputį supilti pieną, medų.

  2. Plakti, kol nebeliks gumuliukų. Į tešlą įmaišyti migdolų drožles.

  3. Gerai įkaitintą keptuvę patepti aliejumi, pilti po kelis šaukštus tešlos. Lietinius apkepti iš abiejų pusių. Patiekti su medumi ir spanguolėmis.

Komentarai0

Panašūs receptai

 Daugiau receptų
Ar žinote, kad...

Nemalonus šaldytuvo kvapas išnyks, jai jame pastatysite puodelį šviežiai užplikytos dar šiltos kavos.

Rodyti kitą patarimą
Reklama
Dienos populiariausi
Įdaryti makaronų vamzdeliai Pievagrybių padažas Purūs keksiukai Sūrio padažas makaronams Vištienos širdelių guliašas Pekino kopūstų salotos
Reklama
Prisijunk prie mūsų!