Greita paieška
Receptai
Draugai

Lietiniai su špinatų ir pelėsinio sūrio padažu

Lietiniai su špinatų ir pelėsinio sūrio padažu
Rekomenduojame:
Įvertino 3 lankytojai

Paruošimo laikas:
Porcijų skaičius: Perskaičiuoti
Ingredientai:
  • Miltai , 300 gramų
  • Kiaušinis , 1 vienetas
  • Špinatų , 3 valgomieji šaukštai
  • Pelėsinis sūris , 100 gramų
  • Česnakas , 2 skiltelės
  • Rozmarinas , 1 arbatinis šaukštelis
  • Druska , 1 žiupsnelis
  • Cukrus , 1 arbatinis šaukštelis
  • Grietinė , 1 valgomasis šaukštas
  • Alyvuogių aliejus , 50 gramų
  • Morka , 1 skiltelė
Gaminimo instrukcija:

Paruošti tešlą iš miltų, kiaušinio, vandens, įmaišyti druskos bei cukraus. Į įkaitintą keptuvę įpilti alyvuogių aliejaus, trumpai apkepinti susmulkintus česnakus, prieskoniukus. Suberti garuose paruoštus susmulkintus špinatus, pakepinti, pasūdyti, sumažinti ugnį ir padažą sutirštinti pora šaukštų miltų, atskiestų puse stiklinės šalto vandens. Galiausia įberti pasmulkintą pelėsinį sūrį, pakaitinti ir uždengus palikti. Prikepu daug lietinių. Ant jų viršaus užpilu špinatų ir pelėsinio sūrio tiršto padažo, papuošiu žydinčia morkyte.

Skanaus.

Receptą atsiuntė Eglė
Komentarai0

Panašūs receptai

 Daugiau receptų
Ar žinote, kad...

Pyragas bus puresnis, jei prieš kišdamos į orkaitę, paliksite jį pastovėti ir pakilti 15 -20 min.

Rodyti kitą patarimą
Reklama
Dienos populiariausi
Žemaičių blynai su faršu Raugintų kopūstų sriuba Įdaryti makaronų vamzdeliai Dešrelės su bulvėmis Orkaitėje troškinti balandėliai Grybų padažas
Reklama
Prisijunk prie mūsų!