Greita paieška
Receptai
Draugai

Lietiniai su varškės ir moliūgų įdaru

Lietiniai su varškės ir moliūgų įdaru
Lietiniai su varškės ir moliūgų įdaru
Rekomenduojame:
Įvertino 1 lankytojas

Paruošimo laikas:
Porcijų skaičius: Perskaičiuoti
Įdarui:
  • Moliūgai , 250 gramų
  • Varškė , 250 gramų
  • Razinos , 50 gramų
  • Cukrus , 2 valgomieji šaukštai
Tešlai:
  • Jogurtas , 250 mililitrų
  • Vanduo , 250 mililitrų
  • Kiaušiniai , 2 vienetai
  • Kvietiniai miltai , 230 gramų
  • Aliejus , 2 valgomieji šaukštai
  • Cukrus , 1 arbatinis šaukštelis
  • Druska , 1 žiupsnelis
Gaminimo instrukcija:
  1. Nuplaukite razinas ir užpilkite verdančiu vandeniu - palikite 10-15 minučių.

  2. Moliūgo minkštimą sutarkuokite ir patroškinkite keptuvėje, įpylę 4-5 šaukštus vandens (kol vanduo išgaruoja).

  3. Tuomet į moliūgus įmaišykite varškę, razinas ir cukrų.

  4. Iš nurodytų produktų užmaišykite blynams tešlą. Jogurtą naudojau be priedų, o vandenį pyliau virintą, bet jau nekarštą.

  5. Kepkite blynus per visą keptuvės plotį. Apkepkite kiekvieną blyno pusę po 1-2 minutes.

  6. Ant blynų dėkite įdaro ir susukite.

  7. Skanaus!!

Receptą atsiuntė Rita
Komentarai0

Panašūs receptai

 Daugiau receptų
Ar žinote, kad...

Jei norite, kad krapai ir petražolės ilgiau išsilaikytų, apšlakstykite juos šaltu vandeniu, įdėkite į celofaninį maišelį, į kurį pripūskite oro ir stipriai užrišę, laikykite šaldytuve.

Rodyti kitą patarimą
Reklama
Dienos populiariausi
Šašlykas ruoštas majoneze Mėsos troškinys su daržovėmis Dešrelės su bulvėmis Zrazai su trimis įdarais Grybų padažas Gardziosios sluoksines tuno salotos
Reklama
Prisijunk prie mūsų!