Greita paieška
Receptai
Draugai

Lietiniai su varškės ir moliūgų įdaru

Lietiniai su varškės ir moliūgų įdaru
Lietiniai su varškės ir moliūgų įdaru
Rekomenduojame:
Įvertino 1 lankytojas

Paruošimo laikas:
Porcijų skaičius: Perskaičiuoti
Įdarui:
  • Moliūgai , 250 gramų
  • Varškė , 250 gramų
  • Razinos , 50 gramų
  • Cukrus , 2 valgomieji šaukštai
Tešlai:
  • Jogurtas , 250 mililitrų
  • Vanduo , 250 mililitrų
  • Kiaušiniai , 2 vienetai
  • Kvietiniai miltai , 230 gramų
  • Aliejus , 2 valgomieji šaukštai
  • Cukrus , 1 arbatinis šaukštelis
  • Druska , 1 žiupsnelis
Gaminimo instrukcija:
  1. Nuplaukite razinas ir užpilkite verdančiu vandeniu - palikite 10-15 minučių.

  2. Moliūgo minkštimą sutarkuokite ir patroškinkite keptuvėje, įpylę 4-5 šaukštus vandens (kol vanduo išgaruoja).

  3. Tuomet į moliūgus įmaišykite varškę, razinas ir cukrų.

  4. Iš nurodytų produktų užmaišykite blynams tešlą. Jogurtą naudojau be priedų, o vandenį pyliau virintą, bet jau nekarštą.

  5. Kepkite blynus per visą keptuvės plotį. Apkepkite kiekvieną blyno pusę po 1-2 minutes.

  6. Ant blynų dėkite įdaro ir susukite.

  7. Skanaus!!

Receptą atsiuntė Rita
Komentarai0

Panašūs receptai

 Daugiau receptų
Ar žinote, kad...

Jei norite ilgiau išlaikyti salotų lapus šviežius, nuplaukite juos ir, suvynioję į servetėlę, sudėkite į polietileninį maišelį.

Rodyti kitą patarimą
Reklama
Dienos populiariausi
Žemaičių blynai su faršu Pomidoru ir kiaušiniu salotos Slyvų pyragas Blyneliai su cukinija Keptas kiaušinis duonoje "jaučio akis" Kugelis su cukinija
Reklama
Prisijunk prie mūsų!