Greita paieška
Receptai
Draugai

Lietinių blynų „tortas“ su kiauliena

Lietinių blynų „tortas“ su kiauliena
Rekomenduojame:
Įvertino 3 lankytojai

Paruošimo laikas:
Porcijų skaičius: Perskaičiuoti
Padažui:
  • Pievagrybiai , 20 vienetų
  • Pienas , 1 stiklinė
  • Vanduo , 1 stiklinė
  • Miltai , 2 valgomieji šaukštai
  • Druska , 2 žiupsneliai
  • Pipirai , 1 žiupsnelis
Reikės:
  • Blynai , 15 vienetų
  • Kiauliena , 500 gramų
  • Svogūnas , 3 vienetai
  • Sviestas , 200 gramų
  • Sūris , 300 gramų
  • Prieskoniai kiaulienai , 2 žiupsneliai
Gaminimo instrukcija:
  1. Kiaulieną sumalame ir su kubeliais supjaustytais svogūnais pakepiname svieste. Paskaniname kiaulienos prieskoniais.

  2. Sutarkuojame fermentinį sūrį. Dalį jo paliekame „tortui“ pabarstyti, o likusį sumaišome su kiauliena.

  3. Ant sviestiniu popieriumi išklotos skardos dedame lietinius blynus (lietiniai blynai turi būti nesaldūs), nuolat pabarstydami kiaulienos ir sūrio mišiniu. „Torto“ viršų pabarstome sūriu.

  4. Kepame 180 laispnių temperatūros orkaitėje apie 15-20 min. (Kad visas sūris išsilydytų)

  5. Padažui: svieste pakepiname kubeliais supjaustytą svogūną ir pievagrybius.

  6. Suberiame miltus ir nuolat maišydami supilame pieną bei vandenį. Padažą paskaniname druska bei pipirais.

Receptą atsiuntė Toma
Komentarai0

Panašūs receptai

 Daugiau receptų
Ar žinote, kad...

Burokėlių lapkočiai daug vertingesni už pačius burokėlius, nes juose daugiau vitaminų ir kitų vertingų medžiagų.

Rodyti kitą patarimą
Reklama
Dienos populiariausi
Želė tortas „Vasarėlė“ Purūs keksiukai Kiaulienos nugarinė su sūriu Troškintos kiaulienos kepenėlės Virtų bulvių cepelinai su mėsa Šventiška žąsies krūtinelė
Reklama
Prisijunk prie mūsų!