Lietinukai su kiaulienos kumpiu
- Aliejus, kepimui , 2 valgomieji šaukštai
- Brokoliai , 500 gramų
- Kumpis , 300 gramų
- Pievagrybiai , 100 gramų
- Grietinėlė , 150 gramų
- Sojos padažas , 2 valgomieji šaukštai
- Druska
- Juodieji pipirai
- Pienas , 1 stiklinė
- Vanduo , 1 stiklinė
- Cukrus , 1 arbatinis šaukštelis
- Druska , 1 arbatinis šaukštelis
- Kiaušiniai , 2 valgomieji šaukštai
- Kvietiniai miltai , 2 stiklinės
Iš pieno, vandens, cukraus, druskos, kiaušinių ir miltų sumaišyti tešlą ir ant aliejaus iškepti lietinukus.
Kumpį, brokolius, pievagrybius supjaustyti. Kumpį dėti kepti ant aliejuas. Pavartyti, vėliau susdėti kepti brokolius ir pievagrybius. Suberti prieskonius ir sojos padažą, supilti grietinėlę. Viską gerai išmaišyti ir po minutės nukelti nuo ugnies. Įdarą dėti ant blynelių ir suvyniojus pakepti ant aliejaus. Patiekti karštus.
- Komentuoti

sendien zmona dare lietinius,tik be grybu mmmmmm apsivalgem...
Panašūs receptai
Daugiau receptųPrieskonių aromatas liks nepakitęs, jei į sriubas ir troškinius juos bersite iki virimo pabaigos likus 10-15 min. Jei į ruošiamą patiekalą dedami nesmulkinti prieskoniai, tai baigus virti prieskoniai išimami, o jei patiekalas turi būti stipresnio aromato, prieskoniai dar kurį laiką palaikomi.
Rodyti kitą patarimą