Greita paieška
Receptai
Draugai
Lietuviškos daržovės
Paruošimo laikas:
Porcijų skaičius:
Perskaičiuoti
Padažui:
- Krapai , 1 pundelis
- Druska , 1 arbatinis šaukštelis
- Sviestas , 150 gramų
- Vanduo , 300 mililitrų
Reikės:
- Morkos , 150 gramų
- Bulvės , 300 gramų
- Paprika , 2 vienetai
- Svogūnai , 2 galvos
- Pievagrybiai , 100 gramų
Gaminimo instrukcija:
Morkas ir bulves išverdame.
Susmulkiname papriką, svogūnus, krapus. Pievagrybius nuplauname.
Puode ištirpiname sviestą, įberiame druskos, vandens.
Į puodą sudedame daržoves ir troškiname apie 20 minučių.
Tinka ir kaip garnyras.
Receptą atsiuntė Ūla
Komentarai0
- Komentuoti
Panašūs receptai
Daugiau receptųAr žinote, kad...
Valgant kopūstus, greičiau praeina fizinis ir protinis nuovargis.
Rodyti kitą patarimąReklama
Dienos populiariausi
Reklama
Prisijunk prie mūsų!