Greita paieška
Receptai
Draugai

Lietuviškos daržovės

Lietuviškos daržovės
Rekomenduojame:
Įvertino 1 lankytojas

Paruošimo laikas:
Porcijų skaičius: Perskaičiuoti
Padažui:
  • Krapai , 1 pundelis
  • Druska , 1 arbatinis šaukštelis
  • Sviestas , 150 gramų
  • Vanduo , 300 mililitrų
Reikės:
  • Morkos , 150 gramų
  • Bulvės , 300 gramų
  • Paprika , 2 vienetai
  • Svogūnai , 2 galvos
  • Pievagrybiai , 100 gramų
Gaminimo instrukcija:
  1. Morkas ir bulves išverdame.

  2. Susmulkiname papriką, svogūnus, krapus. Pievagrybius nuplauname.

  3. Puode ištirpiname sviestą, įberiame druskos, vandens.

  4. Į puodą sudedame daržoves ir troškiname apie 20 minučių.

  5. Tinka ir kaip garnyras.

Receptą atsiuntė Ūla
Komentarai0

Panašūs receptai

 Daugiau receptų
Ar žinote, kad...

Verdamos manų kruopos nesušoks gumuliukais, jei išmaišysite jas šaltame vandenyje ir tik po to supilsite į verdantį vandenį.

Rodyti kitą patarimą
Reklama
Dienos populiariausi
Varškės pyragas su pudingu Vištienos kepsneliai Burokėlių salotos Tradicinis avienos šašlykas Dešrelės su bulvėmis Makaronai su pomidorais ir sūriu
Reklama
Prisijunk prie mūsų!