Greita paieška
Receptai
Draugai

Lietuviškos daržovės

Lietuviškos daržovės
Rekomenduojame:
Įvertino 1 lankytojas

Paruošimo laikas:
Porcijų skaičius: Perskaičiuoti
Padažui:
  • Krapai , 1 pundelis
  • Druska , 1 arbatinis šaukštelis
  • Sviestas , 150 gramų
  • Vanduo , 300 mililitrų
Reikės:
  • Morkos , 150 gramų
  • Bulvės , 300 gramų
  • Paprika , 2 vienetai
  • Svogūnai , 2 galvos
  • Pievagrybiai , 100 gramų
Gaminimo instrukcija:
  1. Morkas ir bulves išverdame.

  2. Susmulkiname papriką, svogūnus, krapus. Pievagrybius nuplauname.

  3. Puode ištirpiname sviestą, įberiame druskos, vandens.

  4. Į puodą sudedame daržoves ir troškiname apie 20 minučių.

  5. Tinka ir kaip garnyras.

Receptą atsiuntė Ūla
Komentarai0

Panašūs receptai

 Daugiau receptų
Ar žinote, kad...

Verdami makaronai nesulips, jei į vandenį įdėsite truputį sviesto arba margarino.

Rodyti kitą patarimą
Reklama
Dienos populiariausi
Čenakai Troškintos kiaulienos kepenėlės Želė tortas „Vasarėlė“ Trešnių trauktinė Kugelis su cukinija Paprastas jogurtinis pyragas
Reklama
Prisijunk prie mūsų!